SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Umeå Gymnastikförening
Gymnastik

Välkommen till Umeå Gymnastikförening!

Detta är UGF

Läs mer om oss här!

Bli ledare

Bli ledare i UGF

Bli medlem

Anmäl dig här!

Bokning HT22 & Kansliets sommaröppettider
2022-06-27 09:08

Informationsmail

Under början av vecka 26 kommer ett mail skickas ut till gymnasterna i vårterminens grupper. I det mailet kommer information om bokningen av höstterminen finnas.

 

Bokning av höstterminens grupper

Torsdag kl 8.00 kommer bokningen öppna för medlemmar som varit aktiva i en grupp under vårterminen. Vecka 32 öppnar bokningen för byte av grupp (den 15/8 kl 12.00) och för nya medlemmar att boka de platser som finns kvar (den 18/8 kl 12.00).

 

Gymmixdeltagare kommer få information om återanmälan under vecka 34 eller 35.

 

Tyvärr ligger vår telefonväxel nere

Du når oss lättast på mailadressen kansli@umeagf.se 

 

KANSLIETS ÖPPETTIDER I SOMMAR:

Vecka 25 - Stängt på grund av flytt, mail besvaras sporadiskt. Den nya besöksadressen bli Mariehemsvägen 12. Marie och Caroline går på semester

Vecka 26 - Kansliet på den nya besöksadressen öppet mellan kl 9-16. Lucia går på semester.

Vecka 27 - kansliet stängt, mail besvaras sporadiskt. Jenny går på semester.

Vecka 28-30 - Kansliet semesterstängt.

Vecka 31 - Caroline och Lucia tillbaka från semestern.

Vecka 33 - Jenny tillbaka från semestern.

Telefonväxeln ligger nere
2022-06-24 10:05

Tyvärr ligger telefonväxeln nere och det går inte att ringa in till kansliet just nu. Skriv ett mail till kansli@umeagf.se så ska vi hjälpa dig så fort vi hinner

2022-06-02 15:50
Umeå Gymnastikförening är rörelseglädje hela livet!
Alla är välkomna till rolig, utvecklande och rörelserik träning. Den egna kroppens rörelser sätts i centrum, lika men ändå olika, utifrån egna förutsättningar. Välbefinnande genom regelbunden rörelse, gemenskap och personlig utveckling. Tävlingsutmaningar finns för den som önskar.
 
Vi kan gympa!
 
 
STÖDMEDLEM
Nu kan du som vill stötta föreningen bli stödmedlem! Som stödmedlem bidrar till utbildning av våra 50 unga ledare mellan 15-20 år, även till fonden GympaBlomman där familjer med en tuff ekonomisk situation kan söka bidrag till träningsavgiften. För att bli stödmedlem klickar du HÄR
 
 
ANMÄLAN
Om du hittar en grupp som du är intresserad av men är fullbokad så kan du klicka dig in på gruppen och sedan på knappen "Bevaka". Om det skulle bli något avhopp från den gruppen, kommer ett automatiskt mail skickas ut till dem som klickat i Bevaka. I mailet står det information om att en ledig plats finns men det är först till kvarn att boka den. Notera att alla grupper inte går att boka sig i.
 
 
VAD SKA DU VÄLJA?
Vi har Barn- & ungdomsgymnastik för olika åldrar. För de minsta 3-5 år har vi BAMSE- och FAMILJEGYMPA där en förälder ska vara ombytt och delaktig. 5-8 åringarna har vi GYMPAKUL. Från 7 år finns BASGRUPPER och PARKOUR. Från 13 års ålder finns MULTIGYMNASTIK där man tränar på gymnastik för att det är roligt och utvecklande och har chansen att prova på olika typer av discipliner/redskap inom gymnastiken.
 
Våra tävlingsdiscipliner är Kvinnlig AGManlig AG och TRUPP.
 
Vi jobbar för Rörelse hela livet och erbjuder Vuxengrupper i Trupp, KvAG och MAG. GYMMIX Gruppträningar för ungdomar och vuxna. 
 
 
DIGITALA BETALNINGSMETODER
Vi använder oss av digitala betalningsmetoder - allt för att vi som förening ska kunna digitalisera och förenkla vår administration. För dig som medlem innebär det en smidigare upplevelse vid anmälan och betalning. Dessutom får du tillgång till MedlemsAppen = kalender, kallelser, utskick mm på samma ställe.
 
 
HAR DU ANDRA FRÅGOR
Spana in vår sida med vanliga frågor & svar HÄR >>
 
 
Följ oss på Facebook "Umeå Gymnastikförening, Umea GF", Instagram @umeagymnastikforening och Youtube "Umeå Gymnastikförening"
Sommarläger vecka 25, 26, 32 & 33
2022-04-26 15:45

Under sommarlovet arrangerar Umeå Gymnastikförening gymnastikläger!

 

Sommarläger är för barn och ungdomar född mellan 2007-2015, för att skapa en meningsfull och rolig aktivitet för deltagare och ledare under lovet. Vi är fysisk aktiv och får lära känna nya bekanta. Här har man chansen att testa på samtliga redskap i gymnastikhallen och ingen förkunskap krävs. Deltagarna delas in i grupper utifrån ålder och fokus ligger på rörelseglädje och gemenskap.

 

Bokningen öppnar tisdag den 3/5 kl 8.00 - Anmälan & Bokning

Mer information om lägret skickas ut till de anmälda vecka innan lägret startar.

 

Vid frågor kontakta Lucia@umeagf.se 

Ungdomsråd
2022-01-28 16:00

Vill du vara med att påverka och berika verksamheten i Umeå Gymnastikförening?

Vill du vara barnens och ungdomarnas röst i beslut som rör dem?

 

Ungdomsrådet

Ungdomsrådets uppdrag är 1 år i taget och består av 4-8 personer mellan 13-18 år. Ungdomsråd har stöd i arbetet av anställd i förening.

Deltagarna i ungdomsrådet gör en plan för året, beslutar hur de ska arbeta, vad de önskar arbeta med, antal möten och turas om att skriva mötesanteckningar. Förslag på saker ungdomsrådet skulle kunna ordna är till exempel en träff för ungdomar i föreningen för att skapa en god föreningskänsla över grupp- och sekionsgränsen, anlita en extern utbildare/föreläsare i ett speciellt ämne som är av intresse.

 

Sista anmälningsdag är 13 mars och görs på länken

https://register.sportadmin.se/form/form.asp?ID={76E75EE8-82BB-41A8-AE95-6CFC8D047270} 

Julstängt
2021-12-22 12:18
God Jul och Gott Nytt År!
Umeå Gymnastikförenings kansli stänger för julledighet från och med den 23 december. Under vecka 1 öppnar vi långsamt upp och mailen besvaras sporadiskt.
 
Högtider och ledigheter kan vara en svår period för personer som lever i utsatthet. Dessa perioder kan bli särskilt påfrestande då andra arenor med kompisar och andra viktiga vuxna oftast har stängt.
Vi vill därför passa på att informera om viktiga telefonnummer om du eller någon bekant känner oro eller har behov att prata med någon
  • Bris stödtelefon för barn, öppet dygnet runt alla dagar 116 111
  • Självmordslinjen 90 101
  • Bris vuxentelefon om barn 0771-505050
  • Föräldralinjen om du är orolig för ditt barn eller barn i din närhet 020-852000
  • Kvinnofridslinjen 020-50 50 50
  • Äldrelinjen 020-22 22 33
  • Jourhavande medmänniska 08-702 16 80
  • Vid akuta nödsituationer 112
Ta hand om varandra!
Årets Ledare 2021
2021-12-10 18:00

Årets Ledare Gymmix - Tuula Liedholm

En mycket kompetent, inspirerande och uppmuntrande ledare som alltid är väl förberedd och lyhörd för deltagarnas behov. Hon visar att hon vill deltagarnas bästa och visar stor omsorg.

 

Årets Ledare i Barn- och Ungdomssektionen – Moa Eirell

Inspirerar och motiverar barnen på familjegympan med säker hand. Passen är roliga som både barn och vuxna ser fram emot varje vecka. Med sin gravidmage visar hon att ingenting är omöjligt.

 

Årets unga ledare i Barn- och Ungdomssektionen – Fiona Nordström

En ung ledare som vill hjälpa barn och unga att få ett mer rörelserikt liv. Hon är duktig på att förklara och ser till individerna i gruppen. Hon tar för sig och tar hjälp eller frågar en annan ledare om det är något hon funderar på.

 

Årets ledare i AG-sektionen – Amanda Åhman

Hon är en väldigt snäll, lugn och bra ledare. Hon kan mycket om gymnastik då hon har erfarenhet som gymnast och dansare samt kompletterat sin kunskap med gymnastikutbildningar Hon har varit utflyttad ett år men nu hoppas vi att hon stannar kvar länge i Umeå och i föreningen.

 

Årets unga ledare i AG-sektionen – Grace Whyte

En favorit hos barnen som alltid är glad och finns där. En förebild som kompis och också gymnast. Bra för de yngre att ha någon att se upp till.

 

Årets ledare i Truppsektionen – Caroline Henriksson

En mycket erfaren ledare som ger stabilitet åt många av föreningens truppgymnastikgrupper. Hon får alla gymnaster att tycka det är roligt att träna, ger bra feedback och förklarar så att man förstår. Finns alltid där som stöd och peppar både gymnaster och ledare på ett bra sätt.

 

Årets unga ledare i Truppsektionen – Emil Karlsson

Han är en ledare som får gymnasterna att känna sig bra och sedda. Han är snäll och väldigt bra på att uppmuntra gymnasterna i olika situationer.

 

Årets Eldsjäl – Jessica Fritz

Kan nästa betraktas som en inventarie i föreningen så länge som hon har varit engagerad på olika sätt genom åren.

En fantastisk ledare som med sitt lugna trygga sätt får gymnasterna att utvecklas inom gymnastiken. Utan Jessica skulle AG-sektionen inte vara där den är idag. Dessutom är hon utbildare för Gymnastikförbundet och håller internutbildningar i föreningen för att både ledare och gymnaster ska lära sig de grunder som behövs. Hon har en ängels tålamod och ger ägnar stora delar av sin fritid åt gymnastiken.

 

Årets förebild – Molly Harnevik

Denna gymnast som också varit ledare tidigare är osjälvisk och vill hjälpa andra. Hon var den som sålde flest toapappersbalar under vårens föreningsförsäljning och valde att skänka förtjänsten till föreningens fond GympaBlomman. Tack vare henne kommer flera att kunna få ekonomiskt stöd för att kunna delta i föreningens verksamheter.

 

Årets förebild - Irma Flank     

Irma är laget före jaget. Hon har haft en tuff period men gjort så otroligt mycket för stämningen i laget (och som ledare). Hon står för inkludering och vågar säga till och vara barnens/ungdomarnas röst i föreningen.

Årets Ledare, Årets Eldsjäl & Årets Förebild 2021
2021-11-08 12:00

Nu har alla medlemmar i Umeå Gymnastikförening möjlighet att nominera sin favoritledare samt någon som gör det där extra för Umeå Gymnastikförening.

Sista dagen för att nominera är 14 november. Därefter kommer styrelsen att gå igenom alla nomineringar och utse vilka som får utmärkelserna samt presentera dem på ledarnas julmiddag den 5 december och på föreningens sociala medier.

Länk till att nominera till Årets Ledare, Årets Eldsjäl och Årets Förebild i Umeå Gymnastikförening 2021

Nominering till Årets Ledare, Eldsjäl & Förebild i Umeå GF 2021 (google.com)

Medlemsenkät
2021-10-26 10:00

Nu har du som medlem i Umeå Gymnastikförening möjlighet att bidra med dina idéer och synpunkter på vår verksamhet. Dina svar är anonyma och sammanställs i en rapport som styrelsen får del av. Med utgångspunkt från den sammanställningen kan styrelsen få en bild av föreningens nuläge och det ger i sin tur en möjlighet att prioritera vad som är viktigast för vår förening att jobba med framåt för att vi ska bli ännu bättre.

 

 

Äntligen startar GympaLekis upp igen!
2021-09-17 16:50

Redan fredag den 24 september öppnar vi upp kl 14.00-15.30 i vår nya lokal på Björnvägen 21 och håller på nästan varje vecka fram till jul. Läs mer här >>

Avslutningsvecka
2021-05-26 21:00

Nu är det avslutningsvecka för AG- & Truppgrupper.

 

Multigymnastikgruppen körde Mästarnas Mästare-tema i det soliga men blåsiga vädret 
En av grenarna var Jägarvila. Vinnaren satt 12,5 minuter + ytterligare 1 minut på bara ett ben 

Sommarläger 2021
2021-05-24 12:00

Nu börjar vi få klart med planeringen av våra sommarläger!

 

Sommarläger i Umeå Gymnastikförening är till för att skapa en meningsfull aktivitet för deltagare och lägerledare. Vi är fysisk aktiv och får lära känna nya bekanta utanför de ordinarie gymnastikgrupperna i vår förening. Deltagarna delas in i grupper utifrån ålder och fokus ligger på rörelseglädje och gemenskap.

 

Även detta år kommer lägret ha färre antal deltagare än normalt vid varje läger för att minimera smittspridningen. Tyvärr kommer bara deltagare boende i Umeå Kommun få delta på dessa läger i år.

Utöver det kommer samlingen varje dag starta utanför hallen, lunch och mellanmål planeras så att endast en grupp i taget äter samtidigt samt att en del av lägerdagen kommer att arrangeras utomhus.

 

Vid fall av Covid-19 så kommer föreningen utgå ifrån smittskyddets gällande rekommendationer för hantering och en del av avgiften kommer att betalas tillbaka till de deltagare som behöver åka hem.

 

Mer information kommer att skickas ut till de anmälda en vecka innan lägerstart.

 

Sommarläger för deltagare födda 2006-2012 på Gymnastikens Hus - 1 200 kr

- Vecka 24, torsdag till lördag kl 9.00-15.00

- Vecka 25, måndag till torsdag kl 9.00-15.00

- Vecka 26, måndag till torsdag kl 9.00-15.00

- Vecka 32, måndag till torsdag kl 9.00-15.00

- Vecka 33, måndag till torsdag kl 9.00-15.00

 

Sommarläger för deltagare födda 2012-2015 i Strömpilshallen - 600 kr

- Vecka 24, torsdag till fredag kl 9.00-15.00

- Vecka 25, måndag till tisdag kl 9.00-15.00

- Vecka 25, onsdag till torsdag kl 9.00-15.00

 

Bokningen sker på bokningssidan och öppnas onsdag den 26 maj kl 11.00

Föreningsförsäljning till och med 6 juni
2021-05-20 12:55

Just nu genomför Umeå Gymnatikförening en stor föreningsförsäljning tillsammans med sina grupper för att minimera den ekonomiska förlusten 2021. Varje paket som säljs får föreningen en vinst som går till att täcka upp utbildningskostnaderna. Försäljningen pågår från till och med den 6 juni.

 

 

Serlas Toa- och hushållspapper från Teamrullen

Serla Toapapper 24 rullar/säck 200 kr
Serla Hushållspapper 12 rullar/säck 180 kr

Önskar du beställa något? Skicka ett mail till Jenny@umeagf.se med ditt namn, telefonnummer och vilken produkt du önskat köpa samt antal.

 

 

Tvättmedel mm från Tvättmästarn

Gå in på länken för att se produkterna Våra produkter | Tvättmästarn (xn--tvttmstarn-r5ad.se)

Önskar du beställa något? Skickar ett mail till Jenny@umeagf.se med ditt namn, telefonnummer, vilken produkt du önskar köpa samt antal.

 

 

Kaffe från klubbkaffe

Gå in på länken för att se produkterna Umeå GF - Briljanterna-arkiv | cafebar. Lägg produkterna i varukorgen. Fyll i dina uppgifter och välj leveras av Jenny i rulllistan.

 

 

Leverans kommer till Stömpilshallen ca 1-3 veckor efter avslutad försäljning. Du kommer få ett mail när det är dags att hämta dina produkter.

 

 

Bidrag med Swish

Om du inte har behov av något vi säljer och känner att du har möjlighet att swisha en slant uppskattas det, 50 kr per medlem gör stor skillnad! Swishnumret är 123 113 41 62, märk betalningen med Utbildning.

Föreningsuppvisning maj 2021 inställd
2021-05-10 11:56

Som så mycket annat dessa dagar behöver vi även ställa in den årliga föreningsuppvisningen på grund av pandemin.

Nyheter från våra grupper
Barn och Ungdom, 12/06 18:00 
Barn och Ungdom, 10/06 11:00 
Gymmix Gruppträning, 09/06 09:42 
Manlig AG, 30/05 08:59 
Gymmix Gruppträning, 09/05 13:26 
Gymmix Gruppträning, 03/05 12:53 
 
Ladda ner Medlemsappen
Ladda ner Ledarappen
Sponsorer och samverkanspartner