SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Umeå Gymnastikförening
Gymnastik

Välkommen till Umeå Gymnastikförening!

Detta är UGF

Läs mer om oss här!

Bli ledare

Bli ledare i UGF

Bli medlem

Anmäl dig här!

Vi söker ledare till Familjegympa och Gympa Kul till VT24
2023-11-02 16:03

Planering inför vårterminen är i full gång! Vi söker nu ledare för våra grupper i Familjegympa och Gympa Kul.

 

Är du vår nästa stjärna i vårat ledarteam? Tveka inte att höra av dig om du är sugen på att veta mer! Mejla oss på kansli@umeagf.se 

 

Höstlovsläger v. 44
2023-10-03 12:28

Under Höstlovet  bjuder Umeå Gymnastikförning in till 2 dagars höstlovsläger på Gymnastikens Hus. Lägret är till för dig som vill ha en rolig sysselsättning under lovet. Deltagare födda mellan 2016-2009 är välkomna. Bokningen öppnar på Måndag den 9 oktober klockan 12.00 på hemsidan

  • Mån-tis (30 - 31 oktober) 
  • Ons-tors (1- 2 november)

För gymnaster som redan går i en AG- eller Truppgrupp kan det vara bra att veta att detta är ett breddläger där fokus kommer vara rörelseglädje och nivån kommer ligga på ca:

  • Truppgymnastik nivå 9-5
  • AG steg 1-4
Bokning HT2023
2023-08-25 11:31

Måndag den 28 augusti kommer bokningen till höstterminens grupper öppna. Du kan redan imorgon (26/8) gå in på bokningssidan och se alla föreningens grupper.

Bokningen kommer att ske i tre steg där målsman aktivt loggar in på bokningssidan och bokar en plats. Bokning sker enligt principen först till kvarn.

 

Steg 1 – Måndag den 28 augusti kl 12.00 – grupperna öppnas för gymnasterna som varit aktiva i gruppen under vårterminen. Du har fram till den 31 augusti på dig att boka din plats för att inte riskera att bli av med platsen.
I detta skede bokar gymnasterna in sig i samma grupp de gick i under vårterminen.

Steg 2 – Fredag den 1 september kl 12.00 – grupperna öppnas för byten, de gymnaster som varit aktiva i föreningen under vårterminen kan nu byta grupp i mån av plats. Meddela kansli@umeagf.se om du önskar få en återbetalning för gruppen du bokade i Steg 1.
I detta skede kan gymnaster som vill byta till en annan grupp boka sin plats i den nya gruppen, i mån av plats.

Steg 3 – Tisdag den 5 september kl 12.00 - Grupper öppnar upp för nya medlemmar.
Alla grupper kommer inte vara bokningsbara i detta steg och sker i mån av plats.

 

 

Gymnaster som går i AG, Trupp, Parkour, Multigrupper och Gymmix kommer få en avisering (faktura via mail) med erbjudande att fortsätta i samma grupp under höstterminen. Sista betaldag är söndag den 3 september.

 

HÖSTTERMINSSTART

Om inget annat meddelas kommer alla BU-grupper att starta terminen vecka 37. BU-grupperna är Bamsegympa, Familjegympa, Gympa Kul, Basgrupper och Parkourgrupper.

 

Gymmix gruppträning, Artistisk gymnastik och truppgymnastik startar igång vecka 36 om inget annat meddelas.

2023-08-25 10:01
Umeå Gymnastikförening är rörelseglädje hela livet!
Alla är välkomna till rolig, utvecklande och rörelserik träning. Den egna kroppens rörelser sätts i centrum, lika men ändå olika, utifrån egna förutsättningar. Välbefinnande genom regelbunden rörelse, gemenskap och personlig utveckling. Tävlingsutmaningar finns för den som önskar.
 
Vi kan gympa!
 
 
STÖDMEDLEM
Nu kan du som vill stötta föreningen bli stödmedlem! Som stödmedlem bidrar till utbildning av våra 50 unga ledare mellan 15-20 år, även till fonden GympaBlomman där familjer med en tuff ekonomisk situation kan söka bidrag till träningsavgiften. För att bli stödmedlem klickar du HÄR
 
 
ANMÄLAN
Om du hittar en grupp som du är intresserad av men är fullbokad så kan du klicka dig in på gruppen och sedan på knappen "Bevaka". Om det skulle bli något avhopp från den gruppen, kommer ett automatiskt mail skickas ut till dem som klickat i Bevaka. I mailet står det information om att en ledig plats finns men det är först till kvarn att boka den. Notera att alla grupper inte går att boka sig i.
 
 
VAD SKA DU VÄLJA?
Vi har Barn- & ungdomsgymnastik för olika åldrar. För de minsta 3-5 år har vi BAMSE- och FAMILJEGYMPA där en förälder ska vara ombytt och delaktig. 5-8 åringarna har vi GYMPAKUL. Från 7 år finns BASGRUPPER och PARKOUR. Från 13 års ålder finns MULTIGYMNASTIK där man tränar på gymnastik för att det är roligt och utvecklande och har chansen att prova på olika typer av discipliner/redskap inom gymnastiken.
 
Våra tävlingsdiscipliner är Kvinnlig AGManlig AG och TRUPP.
 
Vi jobbar för Rörelse hela livet och erbjuder Vuxengrupper i Trupp, KvAG och MAG. GYMMIX Gruppträningar för ungdomar och vuxna. 
 
 
DIGITALA BETALNINGSMETODER
Vi använder oss av digitala betalningsmetoder - allt för att vi som förening ska kunna digitalisera och förenkla vår administration. För dig som medlem innebär det en smidigare upplevelse vid anmälan och betalning. Dessutom får du tillgång till MedlemsAppen = kalender, kallelser, utskick mm på samma ställe.
 
 
HAR DU ANDRA FRÅGOR
Spana in vår sida med vanliga frågor & svar HÄR >>
 
 
Följ oss på Facebook "Umeå Gymnastikförening, Umea GF", Instagram @umeagymnastikforening och Youtube "Umeå Gymnastikförening"
Tjänsten som tränare för NIU-truppgymnastik är tillsatt
2023-08-08 09:17

Då Caroline Henriksson kommer att gå vidare till nya utmaningar så har föreningen anställt Lisa Öjenstam som tränare för NIU-truppgymnastik. Varmt välkommen till föreningen Lisa!

Tjänsten som föreningsutvecklare tillsatt
2023-08-08 09:15

Glada nyheter! Tjänsten som föreningsutvecklare är tillsatt och i slutänden blev det två nya medarbetare som börjar hos oss under augusti. Vi välkomnar Hanna Lundholm och Emma Hörnlund. En presentation av dem kommer i början av september.

Vecka 17 har vi inga telefontider
2023-04-20 15:48

Pågrund av semester besvaras inte telefonen under v.17, skicka gärna dina frågor till kansli@umeagf.se  Mailen svaras sporadiskt under veckan.

UGF zoomar in - Emil & Kasper
2023-03-29 18:00

Vilka är ni och vad har ni för gymnastikbakgrund?

Jag heter Emil Karlsson och jag är 17 år. Jag har gått i truppgymnastik sen jag var 11år och varit ledare sen jag var 13 år tror jag.

 

Jag heter Kasper Nilsson och jag är 21 år. Jag började i truppgymnastik sedan jag var 12 år och har tagit ett års paus från truppen ett tag men kom tillbaka för lite mindre än ett år sedan nu. Men om man tar borde det där året så har jag tränat i ca 9 år nu. Jag har också gått i Manlig artistisk gymnastik ett tag.

 

Hur kom det sig att ni började med gymnastik?

E – Jag har alltid tyckt sånt här varit kul, göra massa saker som man egentligen inte gör. Testa nya saker och sedan frihetskänslan gymnastiken ger en. Jag har alltid hoppat studsmatta sen jag var typ 5 år och min idrottslärare sa att jag borde börja med gymnastik. Jag stod i kö till Parkour men såg trupp på Youtube så då blev det de i stället. Efter första träningen var jag fast!

 

K – Innan jag började i gymnastik så gick jag i breakdance och cirkus. Från det var jag van att använda kroppen för att utöva olika övningar. En kompis började i gymnastik så då började jag också och där hittade jag härligt umgänge och härliga personer.

 

Vad har ni för favoritredskap och favoritövning?

E – Jag tror mitt favoritredskap är trampett och favoritövning är nog hel in halv ut. Den är skön! (Tillägg: för er som inte är van med gymnastiktermer så är det en dubbelvolt med en och en halv skruv).

 

K – Jag måste säga samma, hel in halv ut. Fast överslag sträck en och en halv är också ganska rolig.

 

Berätta om en utmaning ni har stått inför i gymnastiksammanhang!

E – Jag har varit lite skadad nu, två skador. En från några år sedan, då bröt jag armen två gånger, det var lite jobbigt och då var jag borta ett halv år typ. Och nu i november gjorde jag illa foten lite och då har jag inte kunnat köra så mycket, men nu kan jag köra det mesta.

Den första skadan var bara att vänta ut för då hade jag gips och det var jobbigt då jag inte kunde göra något åt det, samtidigt som det var lite skönt ändå att slippa göra något åt det. Den andra skadan har jag kört lite rehab för att komma tillbaka så snabbt som möjligt.

 

K – För mig har det nog varit att komma tillbaka efter min paus. Mycket är att bygga upp styrkan man hade och se till att man har koll i luften så man inte skadar sig. Sedan är det att vi båda behöver åka ganska långt till läger och sånt. Det tar ganska mycket tid och man blir trött till läger men då är det bara kämpa på även om man är trött.

 

Hur har höstterminen sett ut för er?

K – Allt började förra terminen då vi fick tävla med Huddik. Vi åkte till Hudiksvall en gång i månaden och fick då frågan om att vara med på den här satsningen nu, så nu blir det att åka ännu längre, till Gävle på läger ungefär en gång i månaden. Det har varit en paus där i början men det har varit så nästan direkt.

 

E – Men det är kul!

 

Hur ser denna termin ut nu då?

E – Nu har vi varit nere i Gävle några gånger och ska fortsätta att åka dit mycket. Sedan är det några tävlingar. Först ska vi till Bodö i Norge och tävla Barents Winter Game i helgen (31 mars-2 april). Det är en annan satsning vi är med i region Norr. Där kommer vi tävla med gymnaster från Luleå, Gemini, Hörnefors och så vi från UGF. Sedan har vi blivit uttagna att tävla Ettan och målet är att vi ska få tävla SM om vi platsar i laget. Det är den tidigare satsningen vi berättade om tillsammans med bland annat Huddik och Gävle.

 

K – Ettan är helt säkert att vi ska få tävla så vi försöker hålla oss friska och skadefria. Vi blev uttagna till Ettan utifrån vad ledarna har sett förut och utifrån hur vi tävlade förra gången. Sedan hade vi några läger innan där vi har kört lite olika varv på de olika redskapen.

 

E – Sedan fick vi komplettera med att skicka in filmklipp på friståendesvårigheter.

 

Vad har ni för mål?

E – Mitt största mål är att få tävla SM men det är också att köra fina varv och köra nya varv, nya svårigheter.

 

K – Tävlingsmålet är SM. Om man tar något varv man försöker lära sig så är det full rudy och rondat-flickis-dubbel sträckt.

 

Tack för pratstunden!

Vill du som läser detta se bilder och filmer kolla in UGFs Facebook och Instagram

Sportlovsläger vecka 10
2023-02-13 14:08

Under sportlovet bjuder Umeå Gymnastikförning in till 2 dagars sportlovsläger på Gymnastikens Hus. Lägret är till för dig som vill ha en rolig sysselsättning under lovet. Deltagare födda mellan 2015-2009 är välkomna. Bokningen öppnar på onsdag den 15 februari klockan 12.00 på hemsidan

  • Mån-tis (6-7 mars)
  • Ons-tors (8-9 mars)

För gymnaster som redan går i en AG- eller Truppgrupp kan det vara bra att veta att detta är ett breddläger där fokus kommer vara rörelseglädje och nivån kommer ligga på ca:

  • Truppgymnastik nivå 9-5
  • AG steg 1-4
Årets ledare, eldsjäl och förebild 2022
2022-12-23 10:00

ÅRETS LEDARE

Årets AG-ledare - Peter Lundberg

Han har alltid barnens bästa i fokus så det är tryggt att ha honom som ledare. Han har varit med i sektionen länge och i år har han verkligen tagit stort ansvar för att arrangera MAG-tävling så våra killar också får möjlighet till att träna på att tävla. Han förtjänar att uppmärksammas för det arbete han gör i föreningen!

 

Årets Unga AG-ledare - Elin Söderlund & Isa Nilsson

De tar ansvar för planering av träningen och att grupperna fungerar. De ser till att hjälpledarna är delaktiga och de är inte rädd för att ställa frågor.

Dessa personer är en riktig favorit hos gymnasterna som alla är glada över att ha er som förebild och ledare.

 

Årets BU-ledare - Agnetha Andersson

Det går nog inte att räkna hur många gymnaster hon har haft genom åren som ledare i föreningen. Hennes glöd för barngymnastiken sprider sig till barnen som finner glädjen i att utmana sig själv på olika sätt.

Tack för allt du gjort och fortfarande gör!

 

Årets Unga BU-ledare - Julia Bjuhr

Den här personen är en ung ledare som började som ledare under detta år. Redan nu uppskattar gymnasterna henne väldigt mycket. Hon är alltid där och peppar en och är bra på att hjälpa till i övningar som är lite kluriga.

Tack för att du valde att bli ledare i UGF!

 

Årets Gymmix-ledare - Anneli Sörman

Denna person går mot strömmen. Hon börjar träna under pandemin och i slutskedet av pandemin tar hon steget att börja som ledare för Gymmix.

Hon är ny som ledare i föreningen. Hon är så trevlig och tillmötesgående att medlemmarna vill ha fler pass med henne.

 

Årets Truppledare - Elsa Kollberg

Denna person är att lita på, hon är med på nästan varenda träning och brinner för gymnastiken. Hon ser till individerna i gruppen (gymnast som ledare). Hon finns där om någon har det tufft även utanför gymnastiken­. Hon ser till att gympan är rolig och ger mervärde, det är inte bara träning utan också en gemenskap.

Det är många som är stolta över dig och tacksam för att du är en del i UGF!

 

Årets Unga Truppledare - Tella Boman

Hon ser varje gymnast, liten som stor och sprider glädje till alla kring henne! Hon utmanar gymnasterna på sin nivå och får dem att se hur rolig och varierande gymnastiken kan vara. Hon är en trygghet i ledarteamet och för gymnasterna – hon finns där, är uppmärksam och lyhörd. Hon bidrar till lagkänsla och gemenskap i gruppen, sektionen och föreningen. Hon är med i arrangörsgrupper, hjälper till vid flytt, läger, gymnastikens dag och i grupper med ledarbrist.

TACK för allt du gör i UGF!

 

ÅRETS ELDSJÄL

Uppvisningsgruppen

Det jobb som ni gjort för föreningsuppvisningen 2022 med stöttning av Caroline har varit helt fantastiskt. Utan er hade inte uppvisningen varit möjlig. Alla timmar ni har lagt ned på planering, förberedelse, kontakt med andra ledare och stöttning i grupper har varit ovärderlig. Under tiden har ni växt som ledare, tagit stort ansvar och uppgiften på allvar.

Uppvisningen är ett tillfälle för alla grupper att synas och visa upp sig utan tävlingsmomentet och det har varit väldigt uppskattat. Tack för att ni gjorde att det var möjligt!

 

ÅRETS FÖREBILD

Behzad Yosefi

Denna person har vuxit fram till en viktig del för samtliga yngre gymnaster i Manlig AG. Med sitt engagemang, gymnastiska kunskaper och glädje till gymnastiken visar han på hur små förändringar kan göra stor skillnad.

Han är duktig på att peppa andra i både med- och motgång. Han tar sig tiden att tipsa och höja andra även när han själv tränar. En riktig förebild!

 

Maxine Finnberg

Denna person är inte bara en otroligt bra gymnast utan också en stor förebild för alla andra gymnaster. Hon tränar hårt och har en positiv inställning till sin träning och till andra gymnaster runt sig. Du har ofta ett leende på läpparna och hjälper gärna till om någon frågar om tips. Du är häftig!

Årets Ledare 2021
2021-12-10 18:00

Årets Ledare Gymmix - Tuula Liedholm

En mycket kompetent, inspirerande och uppmuntrande ledare som alltid är väl förberedd och lyhörd för deltagarnas behov. Hon visar att hon vill deltagarnas bästa och visar stor omsorg.

 

Årets Ledare i Barn- och Ungdomssektionen – Moa Eirell

Inspirerar och motiverar barnen på familjegympan med säker hand. Passen är roliga som både barn och vuxna ser fram emot varje vecka. Med sin gravidmage visar hon att ingenting är omöjligt.

 

Årets unga ledare i Barn- och Ungdomssektionen – Fiona Nordström

En ung ledare som vill hjälpa barn och unga att få ett mer rörelserikt liv. Hon är duktig på att förklara och ser till individerna i gruppen. Hon tar för sig och tar hjälp eller frågar en annan ledare om det är något hon funderar på.

 

Årets ledare i AG-sektionen – Amanda Åhman

Hon är en väldigt snäll, lugn och bra ledare. Hon kan mycket om gymnastik då hon har erfarenhet som gymnast och dansare samt kompletterat sin kunskap med gymnastikutbildningar Hon har varit utflyttad ett år men nu hoppas vi att hon stannar kvar länge i Umeå och i föreningen.

 

Årets unga ledare i AG-sektionen – Grace Whyte

En favorit hos barnen som alltid är glad och finns där. En förebild som kompis och också gymnast. Bra för de yngre att ha någon att se upp till.

 

Årets ledare i Truppsektionen – Caroline Henriksson

En mycket erfaren ledare som ger stabilitet åt många av föreningens truppgymnastikgrupper. Hon får alla gymnaster att tycka det är roligt att träna, ger bra feedback och förklarar så att man förstår. Finns alltid där som stöd och peppar både gymnaster och ledare på ett bra sätt.

 

Årets unga ledare i Truppsektionen – Emil Karlsson

Han är en ledare som får gymnasterna att känna sig bra och sedda. Han är snäll och väldigt bra på att uppmuntra gymnasterna i olika situationer.

 

Årets Eldsjäl – Jessica Fritz

Kan nästa betraktas som en inventarie i föreningen så länge som hon har varit engagerad på olika sätt genom åren.

En fantastisk ledare som med sitt lugna trygga sätt får gymnasterna att utvecklas inom gymnastiken. Utan Jessica skulle AG-sektionen inte vara där den är idag. Dessutom är hon utbildare för Gymnastikförbundet och håller internutbildningar i föreningen för att både ledare och gymnaster ska lära sig de grunder som behövs. Hon har en ängels tålamod och ger ägnar stora delar av sin fritid åt gymnastiken.

 

Årets förebild – Molly Harnevik

Denna gymnast som också varit ledare tidigare är osjälvisk och vill hjälpa andra. Hon var den som sålde flest toapappersbalar under vårens föreningsförsäljning och valde att skänka förtjänsten till föreningens fond GympaBlomman. Tack vare henne kommer flera att kunna få ekonomiskt stöd för att kunna delta i föreningens verksamheter.

 

Årets förebild - Irma Flank     

Irma är laget före jaget. Hon har haft en tuff period men gjort så otroligt mycket för stämningen i laget (och som ledare). Hon står för inkludering och vågar säga till och vara barnens/ungdomarnas röst i föreningen.

Årets Ledare och Eldsjäl 2019
2019-12-10 08:04
Från vänster Ramya Kumar Suijith, Jenny Hörnström, Elsa Kollberg, Stina Fessé, Jenny Lindberg, Sigrid Lauvrud Pilebro, Moa Hammarberg
Här har vi Årets Ledare och Eldsjäl 2019! Nedan kan du läsa nomineringarna till respektive utmärkelse.

Ramya Kumar Suijith - Årets Gymmixledare

Hon kan verkligen få alla att känna sig välkomna och bekväma. En riktig glädjespridare.

Hon lämnar ingen ensam och visar alla individuellt när hon ser att man inte hänger med, utan att man känner sig dum på något sätt. Vi får lära i vårt eget tempo och alla får även komma med förslag till
musik vi gillar.


Stina Fessé - Årets Unga Barnledare

Hon har ett stort engagemang, är positiv, peppande och en påhittig ledare som barnen alltid har roligt med och känner sig trygg med. Hon möter barnen på deras nivå och skapar trygghet i gruppen.

Hon ser alla gymnaster och ger alla ett leende på läpparna!

En riktigt bra förebild för både stora och små!


Jenny Lindberg - Årets Barnledare

Alltid så glad, peppande och positiv.

Har alltid någon kul idé och är väldigt bra på att involvera alla.

Har startat upp föreningens första Alla Kan Gympa-grupp.


William Persson Eriksson - Årets Parkourledare

Han är en fantastisk förebild för barnen både genom sitt eget kunnande och sina fina ledaregenskaper. Han tar sig tid och ser varje individ, utmanar och berömmer samtidigt som det finns utrymme för skratt och fina samtal under träningarna.


Sigrid Lauvrud Pilebro - Årets Unga AG-ledare

Hon är otroligt duktig och jämt glad, positiv och påhittig.

Sigrid är så sjukt ärlig och är galet bra på att ge komplimanger.

Hennes energi gör barnen taggad på träning och sprider sin energi till ledarna runt om henne också. 


Jenny Hörnström - Årets AG-ledare

Så snäll, glad, positiv, peppande, sprallig, rolig, duktig på att förklara. hjälper alla yngre ledare att utvecklas.

Gör varje träning kul och utmanande. Involverar alla och ser alla individer.

Hon ser alla gymnaster och möter dem på den nivå de är. Har en naturlig känsla för när det behövs skojas, pushas eller vara allvar. Hon är en fantastisk ledare som sprider träningsglädje till alla runt om henne! 


Elsa Kollberg - Årets Unga Truppledare

Hon älskar att hänga i hallen, har ett enormt stort och fint hjärta där alla hennes gympabarn ryms. Hon är klok och eftertänksam. Hon är alltid glad och de smittar av sig på alla. Under 2019 har hon lärt sig hantera och möta olika åldrar och gymnaster på olika nivåer, samt tagit större ansvar för sina gruppers träning.


Emma Sandén - Årets Truppledare

Hon har ett fantastiskt fint sätt att utmana gymnasterna på och samtidigt få gymnasterna att ge det där lilla extra.

Hon är en bra förebild för andra ledare, pedagogisk och tålmodig.


Moa Hammarberg - Årets Eldsjäl

För hennes engagemang att utveckla gymnastiken i föreningen, regionen och nationellt.

Hon har alltid en positiv inställning och ingenting är omöjligt. Varje förening behöver en Moa! 


Stort tack till ALLA fina ledare som väljer att bidra och vara en del av denna förening!

Vill du bli Stödmedlem i UGF?
2019-05-22 08:18

Att vara stödmedlem hos Umeå Gymnastikförening handlar om att ge familjer med en tuff ekonomisk situation hjälp att betala avgiften för att träna gymnastik. Du bidrar även till föreningens utveckling och utbilda våra 50 unga ledare som är 18 år och yngre i ledarskap samt gymnastik.

 
Så här blir man stödmedlem!
- Du kan gå in på "Bokningen" eller HÄR>>
- Logga in genom befintlig medlem eller skapa en ny användare. 
- Tryck sedan på fliken "Stödmedlem" och välj hur mycket du vill bidra med.
 
Att vara stödmedlem innebär inte någon förtur till en grupp.
Årets Ledare och Eldsjälar 2018
2018-12-10 13:49
Här har vi Årets Ledare och Eldsjälar 2018 i Umeå Gymnastikförening!

Högst upp till vänster: 
Stefan och Lisa Lundin - Årets Eldsjälar
Mattias Nilsson - Årets Truppledare
Kasper Nilsson - Årets Unga Truppledare
Johan Hallberg - Årets Parkourledare
Marie Jonsson Öhman - Årets Barnledare

Främre raden till vänster: 
Emma Lundin - Årets Unga Barnledare
Robert Nilsson - Årets AG-ledare
Amelia Hällström - Årets Unga AG-ledare

Saknas på bild: Kirsi Kohlström - Årets Gymmixledare

Stort tack till ALLA fina ledare som väljer att bidra och vara en del av denna förening!
Nyheter från våra grupper
SM-veckan 2023, 15/06 09:00 
SM-veckan 2023, 12/06 12:55 
SM-veckan 2023, 18/05 12:00 
SM-veckan 2023, 16/05 12:00 
Kvinnlig AG, 27/03 10:00 
SM-veckan 2023, 09/02 15:41 
 
Ladda ner Medlemsappen
Ladda ner Ledarappen
Sponsorer och samverkanspartner