SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Umeå Gymnastikförening
Gymnastik

Välkommen till Umeå Gymnastikförening!

Detta är UGF

Läs mer om oss här!

Bli ledare

Bli ledare i UGF

Bli medlem

Anmäl dig här!

2022-11-16 15:01
Umeå Gymnastikförening är rörelseglädje hela livet!
Alla är välkomna till rolig, utvecklande och rörelserik träning. Den egna kroppens rörelser sätts i centrum, lika men ändå olika, utifrån egna förutsättningar. Välbefinnande genom regelbunden rörelse, gemenskap och personlig utveckling. Tävlingsutmaningar finns för den som önskar.
 
Vi kan gympa!
 
 
STÖDMEDLEM
Nu kan du som vill stötta föreningen bli stödmedlem! Som stödmedlem bidrar till utbildning av våra 50 unga ledare mellan 15-20 år, även till fonden GympaBlomman där familjer med en tuff ekonomisk situation kan söka bidrag till träningsavgiften. För att bli stödmedlem klickar du HÄR
 
 
ANMÄLAN
Om du hittar en grupp som du är intresserad av men är fullbokad så kan du klicka dig in på gruppen och sedan på knappen "Bevaka". Om det skulle bli något avhopp från den gruppen, kommer ett automatiskt mail skickas ut till dem som klickat i Bevaka. I mailet står det information om att en ledig plats finns men det är först till kvarn att boka den. Notera att alla grupper inte går att boka sig i.
 
 
VAD SKA DU VÄLJA?
Vi har Barn- & ungdomsgymnastik för olika åldrar. För de minsta 3-5 år har vi BAMSE- och FAMILJEGYMPA där en förälder ska vara ombytt och delaktig. 5-8 åringarna har vi GYMPAKUL. Från 7 år finns BASGRUPPER och PARKOUR. Från 13 års ålder finns MULTIGYMNASTIK där man tränar på gymnastik för att det är roligt och utvecklande och har chansen att prova på olika typer av discipliner/redskap inom gymnastiken.
 
Våra tävlingsdiscipliner är Kvinnlig AGManlig AG och TRUPP.
 
Vi jobbar för Rörelse hela livet och erbjuder Vuxengrupper i Trupp, KvAG och MAG. GYMMIX Gruppträningar för ungdomar och vuxna. 
 
 
DIGITALA BETALNINGSMETODER
Vi använder oss av digitala betalningsmetoder - allt för att vi som förening ska kunna digitalisera och förenkla vår administration. För dig som medlem innebär det en smidigare upplevelse vid anmälan och betalning. Dessutom får du tillgång till MedlemsAppen = kalender, kallelser, utskick mm på samma ställe.
 
 
HAR DU ANDRA FRÅGOR
Spana in vår sida med vanliga frågor & svar HÄR >>
 
 
Följ oss på Facebook "Umeå Gymnastikförening, Umea GF", Instagram @umeagymnastikforening och Youtube "Umeå Gymnastikförening"
Besökstid och Telefontid
2022-09-23 08:48

Nu har kansliet uppdaterat sina besökstider och telefontider och du kan se dem här >>

Årets Ledare 2021
2021-12-10 18:00

Årets Ledare Gymmix - Tuula Liedholm

En mycket kompetent, inspirerande och uppmuntrande ledare som alltid är väl förberedd och lyhörd för deltagarnas behov. Hon visar att hon vill deltagarnas bästa och visar stor omsorg.

 

Årets Ledare i Barn- och Ungdomssektionen – Moa Eirell

Inspirerar och motiverar barnen på familjegympan med säker hand. Passen är roliga som både barn och vuxna ser fram emot varje vecka. Med sin gravidmage visar hon att ingenting är omöjligt.

 

Årets unga ledare i Barn- och Ungdomssektionen – Fiona Nordström

En ung ledare som vill hjälpa barn och unga att få ett mer rörelserikt liv. Hon är duktig på att förklara och ser till individerna i gruppen. Hon tar för sig och tar hjälp eller frågar en annan ledare om det är något hon funderar på.

 

Årets ledare i AG-sektionen – Amanda Åhman

Hon är en väldigt snäll, lugn och bra ledare. Hon kan mycket om gymnastik då hon har erfarenhet som gymnast och dansare samt kompletterat sin kunskap med gymnastikutbildningar Hon har varit utflyttad ett år men nu hoppas vi att hon stannar kvar länge i Umeå och i föreningen.

 

Årets unga ledare i AG-sektionen – Grace Whyte

En favorit hos barnen som alltid är glad och finns där. En förebild som kompis och också gymnast. Bra för de yngre att ha någon att se upp till.

 

Årets ledare i Truppsektionen – Caroline Henriksson

En mycket erfaren ledare som ger stabilitet åt många av föreningens truppgymnastikgrupper. Hon får alla gymnaster att tycka det är roligt att träna, ger bra feedback och förklarar så att man förstår. Finns alltid där som stöd och peppar både gymnaster och ledare på ett bra sätt.

 

Årets unga ledare i Truppsektionen – Emil Karlsson

Han är en ledare som får gymnasterna att känna sig bra och sedda. Han är snäll och väldigt bra på att uppmuntra gymnasterna i olika situationer.

 

Årets Eldsjäl – Jessica Fritz

Kan nästa betraktas som en inventarie i föreningen så länge som hon har varit engagerad på olika sätt genom åren.

En fantastisk ledare som med sitt lugna trygga sätt får gymnasterna att utvecklas inom gymnastiken. Utan Jessica skulle AG-sektionen inte vara där den är idag. Dessutom är hon utbildare för Gymnastikförbundet och håller internutbildningar i föreningen för att både ledare och gymnaster ska lära sig de grunder som behövs. Hon har en ängels tålamod och ger ägnar stora delar av sin fritid åt gymnastiken.

 

Årets förebild – Molly Harnevik

Denna gymnast som också varit ledare tidigare är osjälvisk och vill hjälpa andra. Hon var den som sålde flest toapappersbalar under vårens föreningsförsäljning och valde att skänka förtjänsten till föreningens fond GympaBlomman. Tack vare henne kommer flera att kunna få ekonomiskt stöd för att kunna delta i föreningens verksamheter.

 

Årets förebild - Irma Flank     

Irma är laget före jaget. Hon har haft en tuff period men gjort så otroligt mycket för stämningen i laget (och som ledare). Hon står för inkludering och vågar säga till och vara barnens/ungdomarnas röst i föreningen.

Årets Ledare och Eldsjäl 2019
2019-12-10 08:04
Från vänster Ramya Kumar Suijith, Jenny Hörnström, Elsa Kollberg, Stina Fessé, Jenny Lindberg, Sigrid Lauvrud Pilebro, Moa Hammarberg
Här har vi Årets Ledare och Eldsjäl 2019! Nedan kan du läsa nomineringarna till respektive utmärkelse.

Ramya Kumar Suijith - Årets Gymmixledare

Hon kan verkligen få alla att känna sig välkomna och bekväma. En riktig glädjespridare.

Hon lämnar ingen ensam och visar alla individuellt när hon ser att man inte hänger med, utan att man känner sig dum på något sätt. Vi får lära i vårt eget tempo och alla får även komma med förslag till
musik vi gillar.


Stina Fessé - Årets Unga Barnledare

Hon har ett stort engagemang, är positiv, peppande och en påhittig ledare som barnen alltid har roligt med och känner sig trygg med. Hon möter barnen på deras nivå och skapar trygghet i gruppen.

Hon ser alla gymnaster och ger alla ett leende på läpparna!

En riktigt bra förebild för både stora och små!


Jenny Lindberg - Årets Barnledare

Alltid så glad, peppande och positiv.

Har alltid någon kul idé och är väldigt bra på att involvera alla.

Har startat upp föreningens första Alla Kan Gympa-grupp.


William Persson Eriksson - Årets Parkourledare

Han är en fantastisk förebild för barnen både genom sitt eget kunnande och sina fina ledaregenskaper. Han tar sig tid och ser varje individ, utmanar och berömmer samtidigt som det finns utrymme för skratt och fina samtal under träningarna.


Sigrid Lauvrud Pilebro - Årets Unga AG-ledare

Hon är otroligt duktig och jämt glad, positiv och påhittig.

Sigrid är så sjukt ärlig och är galet bra på att ge komplimanger.

Hennes energi gör barnen taggad på träning och sprider sin energi till ledarna runt om henne också. 


Jenny Hörnström - Årets AG-ledare

Så snäll, glad, positiv, peppande, sprallig, rolig, duktig på att förklara. hjälper alla yngre ledare att utvecklas.

Gör varje träning kul och utmanande. Involverar alla och ser alla individer.

Hon ser alla gymnaster och möter dem på den nivå de är. Har en naturlig känsla för när det behövs skojas, pushas eller vara allvar. Hon är en fantastisk ledare som sprider träningsglädje till alla runt om henne! 


Elsa Kollberg - Årets Unga Truppledare

Hon älskar att hänga i hallen, har ett enormt stort och fint hjärta där alla hennes gympabarn ryms. Hon är klok och eftertänksam. Hon är alltid glad och de smittar av sig på alla. Under 2019 har hon lärt sig hantera och möta olika åldrar och gymnaster på olika nivåer, samt tagit större ansvar för sina gruppers träning.


Emma Sandén - Årets Truppledare

Hon har ett fantastiskt fint sätt att utmana gymnasterna på och samtidigt få gymnasterna att ge det där lilla extra.

Hon är en bra förebild för andra ledare, pedagogisk och tålmodig.


Moa Hammarberg - Årets Eldsjäl

För hennes engagemang att utveckla gymnastiken i föreningen, regionen och nationellt.

Hon har alltid en positiv inställning och ingenting är omöjligt. Varje förening behöver en Moa! 


Stort tack till ALLA fina ledare som väljer att bidra och vara en del av denna förening!

Vill du bli Stödmedlem i UGF?
2019-05-22 08:18

Att vara stödmedlem hos Umeå Gymnastikförening handlar om att ge familjer med en tuff ekonomisk situation hjälp att betala avgiften för att träna gymnastik. Du bidrar även till föreningens utveckling och utbilda våra 50 unga ledare som är 18 år och yngre i ledarskap samt gymnastik.

 
Så här blir man stödmedlem!
- Du kan gå in på "Bokningen" eller HÄR>>
- Logga in genom befintlig medlem eller skapa en ny användare. 
- Tryck sedan på fliken "Stödmedlem" och välj hur mycket du vill bidra med.
 
Att vara stödmedlem innebär inte någon förtur till en grupp.
Årets Ledare och Eldsjälar 2018
2018-12-10 13:49
Här har vi Årets Ledare och Eldsjälar 2018 i Umeå Gymnastikförening!

Högst upp till vänster: 
Stefan och Lisa Lundin - Årets Eldsjälar
Mattias Nilsson - Årets Truppledare
Kasper Nilsson - Årets Unga Truppledare
Johan Hallberg - Årets Parkourledare
Marie Jonsson Öhman - Årets Barnledare

Främre raden till vänster: 
Emma Lundin - Årets Unga Barnledare
Robert Nilsson - Årets AG-ledare
Amelia Hällström - Årets Unga AG-ledare

Saknas på bild: Kirsi Kohlström - Årets Gymmixledare

Stort tack till ALLA fina ledare som väljer att bidra och vara en del av denna förening!
Nyheter från våra grupper
Barn och Ungdom, 29/11 13:42 
Gymmix Gruppträning, 28/10 12:45 
Manlig AG, 23/09 08:45 
Gymmix Gruppträning, 22/09 10:28 
Barn och Ungdom, 06/09 21:36 
Gymmix Gruppträning, 06/09 18:00 
 
Ladda ner Medlemsappen
Ladda ner Ledarappen
Sponsorer och samverkanspartner