SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Umeå Gymnastikförening
Gymnastik

Välkommen till Umeå Gymnastikförening!

Detta är UGF

Läs mer om oss här!

Bli ledare

Bli ledare i UGF

Bli medlem

Anmälan till HT öppnar v.26

2021-04-23 15:25
Umeå Gymnastikförening är rörelseglädje hela livet!
Alla är välkomna till rolig, utvecklande och rörelserik träning. Den egna kroppens rörelser sätts i centrum, lika men ändå olika, utifrån egna förutsättningar. Välbefinnande genom regelbunden rörelse, gemenskap och personlig utveckling. Tävlingsutmaningar finns för den som önskar.
 
Vi kan gympa!
 
 
STÖDMEDLEM
Nu kan du som vill stötta föreningen bli stödmedlem! Som stödmedlem bidrar till utbildning av våra 50 unga ledare mellan 15-20 år, även till fonden GympaBlomman där familjer med en tuff ekonomisk situation kan söka bidrag till träningsavgiften. För att bli stödmedlem klickar du HÄR
 
 
ANMÄLAN (läs senaste informationen om grupper under Covid-19)
Om du hittar en grupp som du är intresserad av men är fullbokad så kan du klicka dig in på gruppen och sedan på knappen "Prenumeration". Om det skulle bli något avhopp från den gruppen, kommer ett automatiskt mail skickas ut till dem som klickat i Prenumeration. I mailet står det information om att en ledig plats finns men det är först till kvarn att boka den. Notera att alla grupper inte går att boka sig i.
 
 
VAD SKA DU VÄLJA?
Vi har Barn- & ungdomsgymnastik för olika åldrar. För de minsta 3-5 år har vi BAMSE- och FAMILJEGYMPA där en förälder ska vara ombytt och delaktig. 5-8 åringarna har vi GYMPAKUL. Från 7 år finns BASGRUPPER och STARKA TILLSAMMANS. PARKOUR från 7 års ålder.
 
Våra tävlingsdiscipliner är Kvinnlig AGManlig AG och TRUPP.
 
Vi jobbar för Rörelse hela livet och erbjuder Vuxengrupper i Trupp, KvAG och MAG. GYMMIX Gruppträningar för ungdomar och vuxna. 
 
DIGITALA BETALNINGSMETODER
Vi använder oss av digitala betalningsmetoder - allt för att vi som förening ska kunna digitalisera och förenkla vår administration. För dig som medlem innebär det en smidigare upplevelse vid anmälan och betalning. Dessutom får du tillgång till MedlemsAppen = kalender, kallelser, utskick mm på samma ställe.
 
 
HAR DU ANDRA FRÅGOR
Spana in vår sida med vanliga frågor & svar HÄR >>
 
 
Följ oss på Facebook "Umeå Gymnastikförening, Umea GF", Instagram @umeagymnastikforening och Youtube "Umeå Gymnastikförening"
Sommarläger 2021
2021-04-23 15:24

Umeå Gymnastikförening brukar årligen arrangera sommarläger. Inför sommaren 2021 är det fortfarande väldigt osäkert om vi kommer kunna genomföra läger på grund av rådande restriktioner. Vår förhoppning är såklart att restriktionerna lättar så vi kan genomföra någon variant på sommarläger.

 

Tanken är att läger kommer hållas:

Vecka 24 - torsdag till lördag

Vecka 25 - måndag till torsdag

Vecka 26 - måndag till torsdag

Vecka 32 - måndag till torsdag

Vecka 33 - måndag till torsdag

Påskstängt
2021-03-31 12:04

Kansliet med de anställda i föreningen har påskledigt 1-5 april.

Den 6 april är de tillbaka och svarar på era frågor!

 

Umeå Gymnastikförening ösnkar er en härlig påskhelg!

Inget påsklovsläger pga pandemin
2021-03-22 12:17

Tyvärr kommer vi inte kunna ha det orinarie påsklovslägret på Gymnastikens Hus där vi samlar gymnaster över föreningsgränserna. Där deltagare helt utan gymnastisk bakgrund haft möjlighet att prova gymnastik för första gången.

Ingen sportlovsläger pga pandemin
2021-02-22 12:14

Tyvärr kommer vi inte kunna ha det årliga sportlovslägret v.10 på Gymnastikens Hus på grund av rådande läge i samhället.

Digitalt Årsmöte 17 mars
2021-02-18 12:29

Välkommen till Umeå Gymnastikförenings digitala Årsmöte den 17 mars 2021 kl 18.30.


Boka upp datumet redan nu. Mer information om hur Årsmötet kommer gå till och hur du anmäler dig kommer senare. Dagordning och årsmöteshandlingar läggs ut på hemsidan senast 1 vecka innan mötet. 

Ungdomskommitté Umeå GF
2021-02-16 13:00
Vill du vara med att påverka och berika verksamheten i Umeå Gymnastikförening?
Vill du vara barnens och ungdomarnas röst i beslut som rör dem?

Ungdomskommittén
Ungdomskommitténs uppdrag är 1 år i taget och består av 4-8 personer mellan 13-18 år. Sista anmälningsdag 28 februari. Läs mer och anmäl dig på länken Ungdomskommitté - Umeå Gymnastikförening - SportAdmin
Undvik tomgångskörning
2021-02-15 12:14
När ni skjutsar till och från träningarna tänk på miljön och stäng av bilen medan ni väntar. Eller varför inte ta en promenad eller cykeltur om ni bor i närheten, är bra både som uppvärmning och nedvarvning!
Öppettider under jul- & Nyårshelgerna
2020-12-16 13:20
Kansliet är öppet som vanligt fram till den 22 december och öppnar igen den 4 januari.
23 december till och med 3 januari är kansliet och telefonen stängd.

Föreningen önskar dig en god jul & ett gott nytt år!!
Årets Ledare & Eldsjäl 2020
2020-12-15 14:34
Varje år får medlemmarna i Umeå Gymnastikförening chansen att uppmärksamma föreningens ledare och eldsjälar lite extra. När utmärkelserna är utdelade får alla ledare som blivit nominerad ta del av motiveringarna som skrivits om dem, vilket brukar vara väldigt uppskattat!

I och med pandemin som härjar har vi inte kunnat samla föreningens ledare på den årliga julmiddagen där vi brukar dela utmärkelserna Årets Ledare och Årets Eldsjäl 2020. Istället presenterade ordförande Lisa Lundin utmärkelserna med dess motivering på föreningens Facebook-sida. Här kan du läsa vilka ledare som blivit tilldelad respektive utmärkelse med motiveringen.

Vi passar på att tacka alla ledare, eldsjälar och medlemmar i Umeå Gymnastikförening för detta märkliga år och ser nu framemot nästa! God Jul och gott nytt år!
Styrelsebeslut
2020-12-11 10:08

Styrelsen i Umeå GF har tagit följande beslut på styrelsemötet den 9 december 2020:

Vi ändrar inte våra tidigare beslut för resten av denna termin. Det betyder att vi inte kommer att tillåta medlemmar födda 2004 och tidigare att träna under den sista veckan på terminen. En av orsakerna är att vi har flera medlemmar som har varit smittade, dessa har isolerats och dessa gruppers träningar har ställts in. Vi vill därför inte blanda in ännu fler medlemmar (och öka riskerna) nu när det är så kort tid kvar på terminen.


Läs mer här>>

Ge bort sport i jul och stötta föreningen samtidigt!
2020-12-01 10:24

När du köper dina julklappar hos vår samarbetspartner Intersport ges 3% tillbaka till föreningslivet. Du kan själv välja vilken förening du vill stötta – du väljer väl oss? - genom att koppla ditt medlemskap på Mina sidor. Självklart får du, precis som vanligt, tillbaka din bonus om 2–6% på dina privata köp. Så ju mer du handlar, desto mer bonus får du OCH vår förening. Snacka om win-win-win! Stötta din förening och ha chans på att vinna ett presentkort.


Handla tryggt på Intersport

Vi vill göra det enkelt och tryggt för dig att handla hos oss. Du kan smidigt boka dina varor online och snabbt hämta dem i butik eller få dem skickade hem till dig.

https://www.intersport.se/kampanj/foreningslivet?utm_source=intersport_qrcode&utm_medium=katalog&utm_campaign=jul-20&utm_content=foreningar

Extrainsatt styrelsemöte pga Coronaläget
2020-11-10 20:53
Hej alla medlemmar, ledare och instruktörer i Umeå GF!
Styrelsen har haft ett extrainsatt styrelsemöte 10/11 med anledning av de skärpta allmänna råden som Folkhälsomyndigheten i samråd med Region Västerbotten har utfärdat idag.

Med anledning av detta kommer all vår verksamhet att ställas in från och med onsdag den 11 november till söndag den 15 november för att vi ska kunna se över verksamheten och göra så bra anpassningar som möjligt utifrån de råd som nu finns.

Viss verksamhet kommer att pausas resten av terminen och annan verksamhet kommer att anpassas.

Vi återkommer på söndag eftermiddag med specifik information om vad som gäller för de olika grupperna.

Har ni frågor så är ni välkomna att höra av er till ordförande Lisa på ordforande@umeagf.se.

Hälsningar
Styrelsen genom Lisa, ordförande Umeå GF
Höstlovsläger vecka 44
2020-10-05 16:26
I år kommer vi att ha två stycken 1-dagsläger under höstlovet, den ena är på måndagen och den andra är på tisdagen.  Det kommer att gå att välja mellan AG och trupp.

  • Måndagslägret är för gymnaster födda 2010-2013
  • Tisdagslägret är för gymnaster födda 2006-2009

Lägret är till för att ge gymnasterna en meningsfull och aktiv sysselsättning  under lovet där fokus ligger på rörelseglädje och att träffa kompisar från andra grupper i Umeå GF.

På grund av pandemin kommer vi ha ett begränsat antal deltagare och lägret kommer enbart vara öppen för befintliga medlemmar i Umeå GF.

Bokningen öppnar från och med fredag den 9 oktober kl 8.00. Redan på onsdag kommer du kunna gå in på bokningssidan för att läsa mer om lägret. Du kommer till bokningssidan här >>
Nyheter från våra grupper
Gymmix Gruppträning, 04/05 14:45 
Barn och Ungdom, 29/04 12:00 
Kvinnlig AG, 29/03 14:10 
Gymmix Gruppträning, 12/03 13:53 
 
Ladda ner Medlemsappen
Ladda ner Ledarappen