SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Umeå Gymnastikförening
Gymnastik

Välkommen till Umeå Gymnastikförening!

Detta är UGF

Läs mer om oss här!

Bli ledare

Bli ledare i UGF

Bli medlem

Anmälan till HT öppnar v.26

Medlemsenkät
2021-10-26 10:00

Nu har du som medlem i Umeå Gymnastikförening möjlighet att bidra med dina idéer och synpunkter på vår verksamhet. Dina svar är anonyma och sammanställs i en rapport som styrelsen får del av. Med utgångspunkt från den sammanställningen kan styrelsen få en bild av föreningens nuläge och det ger i sin tur en möjlighet att prioritera vad som är viktigast för vår förening att jobba med framåt för att vi ska bli ännu bättre.

 

 

2021-10-25 12:50
Umeå Gymnastikförening är rörelseglädje hela livet!
Alla är välkomna till rolig, utvecklande och rörelserik träning. Den egna kroppens rörelser sätts i centrum, lika men ändå olika, utifrån egna förutsättningar. Välbefinnande genom regelbunden rörelse, gemenskap och personlig utveckling. Tävlingsutmaningar finns för den som önskar.
 
Vi kan gympa!
 
 
STÖDMEDLEM
Nu kan du som vill stötta föreningen bli stödmedlem! Som stödmedlem bidrar till utbildning av våra 50 unga ledare mellan 15-20 år, även till fonden GympaBlomman där familjer med en tuff ekonomisk situation kan söka bidrag till träningsavgiften. För att bli stödmedlem klickar du HÄR
 
 
ANMÄLAN (läs senaste informationen beslut som berör Covid-19)
Om du hittar en grupp som du är intresserad av men är fullbokad så kan du klicka dig in på gruppen och sedan på knappen "Prenumeration". Om det skulle bli något avhopp från den gruppen, kommer ett automatiskt mail skickas ut till dem som klickat i Prenumeration. I mailet står det information om att en ledig plats finns men det är först till kvarn att boka den. Notera att alla grupper inte går att boka sig i.
 
 
VAD SKA DU VÄLJA?
Vi har Barn- & ungdomsgymnastik för olika åldrar. För de minsta 3-5 år har vi BAMSE- och FAMILJEGYMPA där en förälder ska vara ombytt och delaktig. 5-8 åringarna har vi GYMPAKUL. Från 7 år finns BASGRUPPER och STARKA TILLSAMMANS. PARKOUR från 7 års ålder.
 
Våra tävlingsdiscipliner är Kvinnlig AGManlig AG och TRUPP.
 
Vi jobbar för Rörelse hela livet och erbjuder Vuxengrupper i Trupp, KvAG och MAG. GYMMIX Gruppträningar för ungdomar och vuxna. 
 
DIGITALA BETALNINGSMETODER
Vi använder oss av digitala betalningsmetoder - allt för att vi som förening ska kunna digitalisera och förenkla vår administration. För dig som medlem innebär det en smidigare upplevelse vid anmälan och betalning. Dessutom får du tillgång till MedlemsAppen = kalender, kallelser, utskick mm på samma ställe.
 
 
HAR DU ANDRA FRÅGOR
Spana in vår sida med vanliga frågor & svar HÄR >>
 
 
Följ oss på Facebook "Umeå Gymnastikförening, Umea GF", Instagram @umeagymnastikforening och Youtube "Umeå Gymnastikförening"
Kansliet höstlovsstängt
2021-10-25 12:00

Vecka 44 kommer kansliet hållas stängt. Jenny, Caroline och Marie kommer att vara lediga.

Höstlovslägret bemannas av Lucia och Kasper, vid frågor kontakta dem.

Höstlovsläger v.44
2021-10-10 19:58

Under höstlovet arrangerar Umeå Gymnastikförening 2-dagars läger i AG och Trupp på Gymnastikens Hus. Bokning sker här

 

Måndag-tisdag kl 9.00-15.00

Onsdag-torsdag kl 9.00-15.00

 

I anmälan gör du valet om du vill träna AG- eller Truppgymnastik. Det finns 30 platser/inriktning/läger. Inga förkunskaper krävs så länge du är född 2007-2014, är nyfiken och vill prova något nytt.

 

Säkra din plats redan nu! 

Äntligen startar GympaLekis upp igen!
2021-09-17 16:50

Redan fredag den 24 september öppnar vi upp kl 14.00-15.30 i vår nya lokal på Björnvägen 21 och håller på nästan varje vecka fram till jul. Läs mer här >>

InterSport 25 %
2021-09-02 14:08
Den 6-13/9 har vår samarbetspartner Intersport 25%. Perfekt läge att köpa det ni behöver för en aktiv höst. Ange rabattkoden förening25 på intersport.se eller visa upp mejlet i kassan.
När du handlar det du behöver får både du och vår förening bonus. För du har väl valt vår förening att stötta extra på "Mina sidor"?
Bokning & start av höstterminens grupper
2021-08-02 15:05

START AV HÖSTTERMINEN

AG och Truppgrupper startar höstterminen vecka 35 eller 36.

Gymmix och BU-grupper (Bamse, GympaKul mm) startar vecka 36.

 

Samtliga grupper kommer att få ett välkomstmail av ledarna för gruppen veckan innan terminsstarten med information om starten och resterande termin, kontaktuppgifter samt eventuella koder.

 

 

BOKNINGEN TILL HÖSTENS GRUPPER

Torsdag 1 Juli - Steg 1. Öppnar bokningen för dig som vill boka sig i samma grupp du gått i under vårterminen. AG-, Trupp- och Parkourgrupper kommer att få en avisering skickad till sig (mail med faktura) med erbjudande att fortsätta i gruppen. Önskar man fortsätta i gruppen betalas fakturan. Om inte klickar man på knappen "Tacka nej till plats" och en annan gymnast kan erbjudas platser.

 

Måndag den 9 augusti kl 8.00 kommer bokningens steg 2 att öppna. I detta steg öppnar grupperna för dig som gått i en grupp under höstterminen 2020 eller vårtermin 2021 för att byta till en annan grupp i mån av plats.

Måndag den 16 augusti kl 8.00 kommer bokningens steg 3 att öppna. Bokningen öppnar för nya medlemmar att fylla på de återstående lediga platserna.

Det går att prenumerera på grupper som är fullbokade. Det betyder att om en grupp som du är intresserad av är fullbokad kan du klicka på knappen prenumerera, på så vis kommer du att få ett automatiskt mailutskick vid eventuella avhopp från gruppen innan och under terminen. Därefter är det först till kvarn att boka den lediga platsen.

 

Önskar byta grupp

Du som under vårterminen 2021 har gått i en AG- eller Truppgrupp men önskar byta grupp av någon anledning fyller i uppgifterna på länken. Så hör vi av oss om det dyker upp en plats Önskar byta grupp, enbart AG- och Truppgrupper - Umeå Gymnastikförening - SportAdmin

Onsdag 7/7: Flytt till nya hallen
2021-06-28 08:57

Onsdag 7/7 kl. 16 och framåt behöver vi din hjälp med att flytta redskap från Strömpilshallen till nya hallen på Mariedal. Om du har möjlighet att vara med från 14.30 för att ta ned en vägg så uppskattas din hjälp. Samling på Strömpilshallen. Ta gärna med eget släp om du har.

Fyll i ditt intresse på länken nedan för att hjälpa oss flytta redskap till nya hallen eller ställa i ordning nya hallen så hör vi av oss med mer information. 
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScQPoE7oqxzOc5-leSjBRcFYZJRqbHm2haVKQ_n8DKxDhpUJQ/viewform 

Kansliet sommarstängt
2021-06-24 10:21

Kansliet är har semesterstängt mellan 2 Juli - 1 Augusti. 

 

Glad sommar!

 

Avslutningsvecka
2021-05-26 21:00

Nu är det avslutningsvecka för AG- & Truppgrupper.

 

Multigymnastikgruppen körde Mästarnas Mästare-tema i det soliga men blåsiga vädret 
En av grenarna var Jägarvila. Vinnaren satt 12,5 minuter + ytterligare 1 minut på bara ett ben 

Sommarläger 2021
2021-05-24 12:00

Nu börjar vi få klart med planeringen av våra sommarläger!

 

Sommarläger i Umeå Gymnastikförening är till för att skapa en meningsfull aktivitet för deltagare och lägerledare. Vi är fysisk aktiv och får lära känna nya bekanta utanför de ordinarie gymnastikgrupperna i vår förening. Deltagarna delas in i grupper utifrån ålder och fokus ligger på rörelseglädje och gemenskap.

 

Även detta år kommer lägret ha färre antal deltagare än normalt vid varje läger för att minimera smittspridningen. Tyvärr kommer bara deltagare boende i Umeå Kommun få delta på dessa läger i år.

Utöver det kommer samlingen varje dag starta utanför hallen, lunch och mellanmål planeras så att endast en grupp i taget äter samtidigt samt att en del av lägerdagen kommer att arrangeras utomhus.

 

Vid fall av Covid-19 så kommer föreningen utgå ifrån smittskyddets gällande rekommendationer för hantering och en del av avgiften kommer att betalas tillbaka till de deltagare som behöver åka hem.

 

Mer information kommer att skickas ut till de anmälda en vecka innan lägerstart.

 

Sommarläger för deltagare födda 2006-2012 på Gymnastikens Hus - 1 200 kr

- Vecka 24, torsdag till lördag kl 9.00-15.00

- Vecka 25, måndag till torsdag kl 9.00-15.00

- Vecka 26, måndag till torsdag kl 9.00-15.00

- Vecka 32, måndag till torsdag kl 9.00-15.00

- Vecka 33, måndag till torsdag kl 9.00-15.00

 

Sommarläger för deltagare födda 2012-2015 i Strömpilshallen - 600 kr

- Vecka 24, torsdag till fredag kl 9.00-15.00

- Vecka 25, måndag till tisdag kl 9.00-15.00

- Vecka 25, onsdag till torsdag kl 9.00-15.00

 

Bokningen sker på bokningssidan och öppnas onsdag den 26 maj kl 11.00

Föreningsförsäljning till och med 6 juni
2021-05-20 12:55

Just nu genomför Umeå Gymnatikförening en stor föreningsförsäljning tillsammans med sina grupper för att minimera den ekonomiska förlusten 2021. Varje paket som säljs får föreningen en vinst som går till att täcka upp utbildningskostnaderna. Försäljningen pågår från till och med den 6 juni.

 

 

Serlas Toa- och hushållspapper från Teamrullen

Serla Toapapper 24 rullar/säck 200 kr
Serla Hushållspapper 12 rullar/säck 180 kr

Önskar du beställa något? Skicka ett mail till Jenny@umeagf.se med ditt namn, telefonnummer och vilken produkt du önskat köpa samt antal.

 

 

Tvättmedel mm från Tvättmästarn

Gå in på länken för att se produkterna Våra produkter | Tvättmästarn (xn--tvttmstarn-r5ad.se)

Önskar du beställa något? Skickar ett mail till Jenny@umeagf.se med ditt namn, telefonnummer, vilken produkt du önskar köpa samt antal.

 

 

Kaffe från klubbkaffe

Gå in på länken för att se produkterna Umeå GF - Briljanterna-arkiv | cafebar. Lägg produkterna i varukorgen. Fyll i dina uppgifter och välj leveras av Jenny i rulllistan.

 

 

Leverans kommer till Stömpilshallen ca 1-3 veckor efter avslutad försäljning. Du kommer få ett mail när det är dags att hämta dina produkter.

 

 

Bidrag med Swish

Om du inte har behov av något vi säljer och känner att du har möjlighet att swisha en slant uppskattas det, 50 kr per medlem gör stor skillnad! Swishnumret är 123 113 41 62, märk betalningen med Utbildning.

Föreningsuppvisning maj 2021 inställd
2021-05-10 11:56

Som så mycket annat dessa dagar behöver vi även ställa in den årliga föreningsuppvisningen på grund av pandemin.

Sommarläger 2021
2021-04-23 15:24

Umeå Gymnastikförening brukar årligen arrangera sommarläger. Inför sommaren 2021 är det fortfarande väldigt osäkert om vi kommer kunna genomföra läger på grund av rådande restriktioner. Vår förhoppning är såklart att restriktionerna lättar så vi kan genomföra någon variant på sommarläger.

 

Tanken är att läger kommer hållas:

Vecka 24 - torsdag till lördag

Vecka 25 - måndag till torsdag

Vecka 26 - måndag till torsdag

Vecka 32 - måndag till torsdag

Vecka 33 - måndag till torsdag

Nyheter från våra grupper
Barn och Ungdom, 17/09 10:15 
Gymmix Gruppträning, 08/09 13:47 
Gymmix Gruppträning, 03/09 08:16 
Gymmix Gruppträning, 04/05 14:45 
Barn och Ungdom, 29/04 12:00 
 
Ladda ner Medlemsappen
Ladda ner Ledarappen