SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Umeå Gymnastikförening
Gymnastik

Bokning, intresseanmälan, önskar byta grupp & bli ledare
Umeå Gymnastikförening har en stor efterfrågan att börja gymnastik.
Vi har vanligtvis få platser som blir lediga mellan hösttermin och vårtermin men något fler mellan vårtermin och hösttermin. Bokning av plats i någon av våra grupper sköter medlemmen själv via bokningssidan här>>
 
Då trycket är högt på platserna, kan du fylla i en intresseanmälan för att ta del av information kring vilka bokningsdatum som gäller, öppna läger mm. Det är inget kösystem utan en maillista för information. Du skriver upp ditt barn genom att fylla i barnets uppgifter och besvara frågorna. Kan du ställa upp som ledare eller hjälpledare för att få förtur, läs mer här nedan.
 
Om du som vårdnadshavare kan tänka dig att ställa upp som ledare eller hjälpledare kan ditt barn få förtur till att börja gympa. Är du orolig för att du inte kan gympa? Det är inga problem, vi utbildar alla våra ledare både internt och genom gymnastikförbundets ledarutbildningar. Fyll i intresseanmälan för att bli ledare och lägg till en kommentar vilken typ av grupp ditt barn önskar gå i.
 
 För att möta den stora efterfrågan har vi i föreningen ett Barn-och-ungdomsprojekt (BU-Projektet) för att rekrytera, utbilda och stötta nya ledare. BU-projektet riktar sig främst till dig som är förälder eller vårdnadshavare till ett barn som är intresserad att börja i gymnastik. För att läsa mer om projektet gå till Huvudfliken "Barn och ungdom" sedan "Bli ledare"
 
Då många AG- och truppgrupper är stängda för bokning kan du som gymnast i dessa grupper fylla i Önskar byta grupp. På detta sätt behandlas alla önskemål på samma sätt då de finns samlade. Börja alltid med att prata med ledarna för gruppen om de kan hjälpa till för att anpassa träningarna för att få dig att trivas bättre. Hanteringen av önskemålen sker i samband med terminsstart i mån av plats.

 

 

 

Tränat med en annan förening
Har ni just flyttat hit och ditt barn har varit aktiv i en annan förening vänligen fyll i en intresseanmälan och skicka därefter mail till kansli@umeagf.se

 

Erbjudanden om plats i gymnastikgrupp

När det blir en plats ledig i en gymnastikgrupp skickar vi ut ett mejl till dig med ett erbjudande om en plats. Du har då 7 (sju) dagar på dig att svara på erbjudandet. Har du inte har svarat inom svarstiden så erbjuder vi platsen vidare till nästa barn på tur. Du ansvarar själv för att vi har korrekta kontaktuppgifter till dig och för att uppmärksamma erbjudandet.

 

Lagring av personuppgifter

De personuppgifterna vi efterfrågar i anmälan är de uppgifterna vi behöver för att kunna skriva in ditt barn i vårt medlemsregister och de kontaktuppgifterna vi behöver till er för att kunna meddela er när ert barn blir erbjuden en plats.

Vi sparar era uppgifter i 2 år sedan ni senast aktivt registrerat er eller tills dess att ni själva begär att vi tar bort era uppgifter.

 
Ladda ner Medlemsappen
Ladda ner Ledarappen
Sponsorer och samverkanspartner