SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Umeå Gymnastikförening
Gymnastik

Årets ledare, eldsjäl och förebild 2022
2022-12-23 10:00

ÅRETS LEDARE

Årets AG-ledare - Peter Lundberg

Han har alltid barnens bästa i fokus så det är tryggt att ha honom som ledare. Han har varit med i sektionen länge och i år har han verkligen tagit stort ansvar för att arrangera MAG-tävling så våra killar också får möjlighet till att träna på att tävla. Han förtjänar att uppmärksammas för det arbete han gör i föreningen!

 

Årets Unga AG-ledare - Elin Söderlund & Isa Nilsson

De tar ansvar för planering av träningen och att grupperna fungerar. De ser till att hjälpledarna är delaktiga och de är inte rädd för att ställa frågor.

Dessa personer är en riktig favorit hos gymnasterna som alla är glada över att ha er som förebild och ledare.

 

Årets BU-ledare - Agnetha Andersson

Det går nog inte att räkna hur många gymnaster hon har haft genom åren som ledare i föreningen. Hennes glöd för barngymnastiken sprider sig till barnen som finner glädjen i att utmana sig själv på olika sätt.

Tack för allt du gjort och fortfarande gör!

 

Årets Unga BU-ledare - Julia Bjuhr

Den här personen är en ung ledare som började som ledare under detta år. Redan nu uppskattar gymnasterna henne väldigt mycket. Hon är alltid där och peppar en och är bra på att hjälpa till i övningar som är lite kluriga.

Tack för att du valde att bli ledare i UGF!

 

Årets Gymmix-ledare - Anneli Sörman

Denna person går mot strömmen. Hon börjar träna under pandemin och i slutskedet av pandemin tar hon steget att börja som ledare för Gymmix.

Hon är ny som ledare i föreningen. Hon är så trevlig och tillmötesgående att medlemmarna vill ha fler pass med henne.

 

Årets Truppledare - Elsa Kollberg

Denna person är att lita på, hon är med på nästan varenda träning och brinner för gymnastiken. Hon ser till individerna i gruppen (gymnast som ledare). Hon finns där om någon har det tufft även utanför gymnastiken­. Hon ser till att gympan är rolig och ger mervärde, det är inte bara träning utan också en gemenskap.

Det är många som är stolta över dig och tacksam för att du är en del i UGF!

 

Årets Unga Truppledare - Tella Boman

Hon ser varje gymnast, liten som stor och sprider glädje till alla kring henne! Hon utmanar gymnasterna på sin nivå och får dem att se hur rolig och varierande gymnastiken kan vara. Hon är en trygghet i ledarteamet och för gymnasterna – hon finns där, är uppmärksam och lyhörd. Hon bidrar till lagkänsla och gemenskap i gruppen, sektionen och föreningen. Hon är med i arrangörsgrupper, hjälper till vid flytt, läger, gymnastikens dag och i grupper med ledarbrist.

TACK för allt du gör i UGF!

 

ÅRETS ELDSJÄL

Uppvisningsgruppen

Det jobb som ni gjort för föreningsuppvisningen 2022 med stöttning av Caroline har varit helt fantastiskt. Utan er hade inte uppvisningen varit möjlig. Alla timmar ni har lagt ned på planering, förberedelse, kontakt med andra ledare och stöttning i grupper har varit ovärderlig. Under tiden har ni växt som ledare, tagit stort ansvar och uppgiften på allvar.

Uppvisningen är ett tillfälle för alla grupper att synas och visa upp sig utan tävlingsmomentet och det har varit väldigt uppskattat. Tack för att ni gjorde att det var möjligt!

 

ÅRETS FÖREBILD

Behzad Yosefi

Denna person har vuxit fram till en viktig del för samtliga yngre gymnaster i Manlig AG. Med sitt engagemang, gymnastiska kunskaper och glädje till gymnastiken visar han på hur små förändringar kan göra stor skillnad.

Han är duktig på att peppa andra i både med- och motgång. Han tar sig tiden att tipsa och höja andra även när han själv tränar. En riktig förebild!

 

Maxine Finnberg

Denna person är inte bara en otroligt bra gymnast utan också en stor förebild för alla andra gymnaster. Hon tränar hårt och har en positiv inställning till sin träning och till andra gymnaster runt sig. Du har ofta ett leende på läpparna och hjälper gärna till om någon frågar om tips. Du är häftig!


Nyhetsarkiv
Bokning VT-242023-12-14 14:29
Höstlovsläger v. 442023-10-03 12:28
Bokning HT20232023-08-25 11:31
2023-08-25 10:01
Sportlovsläger vecka 102023-02-13 14:08
Årets Ledare 20212021-12-10 18:00
 
Ladda ner Medlemsappen
Ladda ner Ledarappen
Sponsorer och samverkanspartner