SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Umeå Gymnastikförening
Gymnastik

Årets Ledare 2021
2021-12-10 18:00

Årets Ledare Gymmix - Tuula Liedholm

En mycket kompetent, inspirerande och uppmuntrande ledare som alltid är väl förberedd och lyhörd för deltagarnas behov. Hon visar att hon vill deltagarnas bästa och visar stor omsorg.

 

Årets Ledare i Barn- och Ungdomssektionen – Moa Eirell

Inspirerar och motiverar barnen på familjegympan med säker hand. Passen är roliga som både barn och vuxna ser fram emot varje vecka. Med sin gravidmage visar hon att ingenting är omöjligt.

 

Årets unga ledare i Barn- och Ungdomssektionen – Fiona Nordström

En ung ledare som vill hjälpa barn och unga att få ett mer rörelserikt liv. Hon är duktig på att förklara och ser till individerna i gruppen. Hon tar för sig och tar hjälp eller frågar en annan ledare om det är något hon funderar på.

 

Årets ledare i AG-sektionen – Amanda Åhman

Hon är en väldigt snäll, lugn och bra ledare. Hon kan mycket om gymnastik då hon har erfarenhet som gymnast och dansare samt kompletterat sin kunskap med gymnastikutbildningar Hon har varit utflyttad ett år men nu hoppas vi att hon stannar kvar länge i Umeå och i föreningen.

 

Årets unga ledare i AG-sektionen – Grace Whyte

En favorit hos barnen som alltid är glad och finns där. En förebild som kompis och också gymnast. Bra för de yngre att ha någon att se upp till.

 

Årets ledare i Truppsektionen – Caroline Henriksson

En mycket erfaren ledare som ger stabilitet åt många av föreningens truppgymnastikgrupper. Hon får alla gymnaster att tycka det är roligt att träna, ger bra feedback och förklarar så att man förstår. Finns alltid där som stöd och peppar både gymnaster och ledare på ett bra sätt.

 

Årets unga ledare i Truppsektionen – Emil Karlsson

Han är en ledare som får gymnasterna att känna sig bra och sedda. Han är snäll och väldigt bra på att uppmuntra gymnasterna i olika situationer.

 

Årets Eldsjäl – Jessica Fritz

Kan nästa betraktas som en inventarie i föreningen så länge som hon har varit engagerad på olika sätt genom åren.

En fantastisk ledare som med sitt lugna trygga sätt får gymnasterna att utvecklas inom gymnastiken. Utan Jessica skulle AG-sektionen inte vara där den är idag. Dessutom är hon utbildare för Gymnastikförbundet och håller internutbildningar i föreningen för att både ledare och gymnaster ska lära sig de grunder som behövs. Hon har en ängels tålamod och ger ägnar stora delar av sin fritid åt gymnastiken.

 

Årets förebild – Molly Harnevik

Denna gymnast som också varit ledare tidigare är osjälvisk och vill hjälpa andra. Hon var den som sålde flest toapappersbalar under vårens föreningsförsäljning och valde att skänka förtjänsten till föreningens fond GympaBlomman. Tack vare henne kommer flera att kunna få ekonomiskt stöd för att kunna delta i föreningens verksamheter.

 

Årets förebild - Irma Flank     

Irma är laget före jaget. Hon har haft en tuff period men gjort så otroligt mycket för stämningen i laget (och som ledare). Hon står för inkludering och vågar säga till och vara barnens/ungdomarnas röst i föreningen.


Nyhetsarkiv
Bokning VT-242023-12-14 14:29
Höstlovsläger v. 442023-10-03 12:28
Bokning HT20232023-08-25 11:31
2023-08-25 10:01
Sportlovsläger vecka 102023-02-13 14:08
Årets Ledare 20212021-12-10 18:00
 
Ladda ner Medlemsappen
Ladda ner Ledarappen
Sponsorer och samverkanspartner