SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Umeå Gymnastikförening
Gymnastik

Vårterminen 2024

Hej Gymmixmedlem i Umeå Gymnastikförening!

Nu drar snart vårterminen igång, ÄNTLIGEN! Vi har fått klart schemat med våra gruppträningspass. Du hittar schemat som bifogat dokument. Vårterminen startar vecka 3 om inget annat meddelas.

Terminskort vårtermin 2024

Umeå Gymnastikförening har uppdaterad terminskorten och du som medlem kan nu själv välja det som passar dig. Gymmix Medlemsavgift 100 kr per kalenderår.

  • Gymmix Terminskort – för 750 kr ingår samtliga pass förutom Vattengympa.
  • Gymmix Dagkort – för 450 kr ingår pigga seniorer och daglediga.
  • Gymmix Vattengympa – för 1050 kr ingår du i den fasta gruppen för Vattengympa. Denna termin har vi i dagsläget bara ledare för en grupp (torsdagar). Ni som gått på tisdagspasset går in på bokningssidan på måndag kl 12.00 för att boka de platser som finns kvar. Först till kvarn

Du som varit medlem under höstterminen anmäler dig så här:

Under december kommer du få ett erbjudande (faktura via separat mail) med ett erbjudande om att fortsätta under hösten.

  • Önskar du anmäla dig till passen som erbjudandet avser betalar du enligt instruktionerna i mailet
  • Önskar du ett annat typ av terminskort mailar du kansli@umeagf.se och anger namn på personen som ska anmälas, vilket/vilka av terminskorten som önskas så skickar vi en ny eposttfaktura.
  • Önskar du av någon anledning att tacka nej till erbjudandet klickar du på ”Tacka nej till platsen” så makuleras fakturan och du slipper få påminnelser.

När betalningen är genomförd kan du ladda ner Sportadmin Medlemsapp för ett digitalt medlemskort, utskick, inställda pass mm.

Du hittar passbeskrivningar och mer information på hemsidan https://www.umeagf.se/start/?ID=148893 

 

Är det svårt att betala via vårt bokningssystem? Maila kansli@umeagf.se ange namn på personen som ska anmälas, vilket/vilka av terminskorten du önskar betala så skickar vi en epostfaktura.

 

Sprid gärna informationen till dina bekanta!

 

Hedersmedlemmar faktureras ej, råkar ni ändå få en faktura mailar ni kansliet och ber dem ta bort fakturan.

 
Ladda ner Medlemsappen
Ladda ner Ledarappen
Sponsorer och samverkanspartner