SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Umeå Gymnastikförening
Gymnastik

Passbeskrivningar Gymmix gruppträning

 

Cirkelträning - Anneli
Cirkelträning med övningar för hela kroppen och med pulshöjande inslag
 
Medelgympa - Ewa, Inga-Maj, Kerstin, Ingrid och Jenny. 
Ett gruppträningspass som passar alla. Till medryckande musik tränar vi hela kroppen.
 

Puls/Styrka - Ulrika

Ett tabbata-inspirerat pass som inleds med gemensam gympauppvärmning, stationsträning med tabbata-intervaller och avslutning med nedvarvning och stretching. Allt till härligt taktfast musik! Varmt välkomna!

 

Pigga Seniorer -  Ann-Britt

Pigga Seniorer, Klassisk gymnastik som passar för alla åldrar, med träning för både kroppen och knoppen. Gympapasset omfattar uppvärmning, tänjning, kondition, koordination, styrka, nedvarvning och stretch. Utifrån din dagsform väljer du passets intensitet. Med glad och igenkännande musik inspireras du till delad rörelse och träningsglädje. Passet leds av en ledare som uppmuntrar och informerar om rörelserna.

 
Daglediga - EvaMarie
Seniorgympa passar alla och är en allsidig och funktionell träning för hela kroppen. Du tränar kondition, styrka, rörlighet och koordination på ett effektivt och roligt sätt. Genom glad och igenkännande musik inspireras du till rörelse och träningsglädje med sannolikt god effekt. Passet leds av en ledare som uppmuntrar och informerar om rörelserna. Gympapasset omfattar uppvärmning, tänjning, kondition, styrka, nedvarvning och muskeltöjningar i form av lättare yogaövningar och avslutas med skön avslappning. Utifrån din dagsform väljer du passets intensitet.
 
 
Vattengympa - Carola
Är en skonsam och effektiv träning med liten skaderisk. Passet är något tuffare med möjlighet att anpassa övningar utifrån sina egna förutsättningar.
 
Yoga - Tuula

Yoga handlar om att skapa och behålla det bästa möjliga livet under människans alla åldrar.  Andning och kroppsrörelser i förening hjälper oss med bl a styrka, smidighet, balans och närvaro. Alla kan utöva yoga. Övningarna anpassas individuellt även vid grupputövning.

 

Onsdagspassen har fokus för balans i både kropp och sinne. Eftersom det är ett kvällspass är målet lung och ro inför natten.  Lördagspassen är förmiddagspass och lämpar sig mer för ett aktivare utövande med styrka, flexibilitet och energi inför resten av dagen.

 

Ta med egen Yogamatta. Välkommen!
 
 
Ladda ner Medlemsappen
Ladda ner Ledarappen
Sponsorer och samverkanspartner