SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Umeå Gymnastikförening
Gymnastik

Testa på vår nya träningsform: Gåparkour
2024-04-24 09:34

GÅPARKOUR - Ett nytt och roligt sätt att hålla sig fysiskt aktiv

Som en del i vårt ettåriga projekt att utveckla och sprida konceptet Gåparkour i Umeåregionen startar gymmix nu upp en gåparkourgrupp under sommaren. Projektet riktar sig mot äldre vuxna, 65+, men alla är välkomna på våra gåparkourgrupper.

Gåparkourgrupp sommaren 2024

När: Tisdagar kl 10.30-11.30 under vecka 19-36 med sommaruppehåll vecka 26-32.

Var: Samling vid Broparken i Umeå.
(Hör av dig innan ditt första besök då vi vid vissa tillfällen kan samlas någon annanstans)

Pris:  är 250 kr för dig som är medlem i gymmix och 350 kr för icke medlemmar (som då blir medlem)

Anmälan: Anmäl dig direkt här på hemsidan Bokning - Umeå Gymnastikförening - SportAdmin eller maila in ditt namn, adress, fullständigt personnummer, telefon och mailadress till oss så anmäler vi och skickar faktura. alltid gratis prova-på första tillfället!

Vad är Gåparkour och varför ska jag träna det?

Gåparkour är en lekfull och enkel fysisk träning där föremål i utemiljö eller inomhus används som hinder att ta sig förbi. Allt utförs i ett tempo där det är möjligt att gå mellan/genom/förbi hindren och utförs utifrån individens egna förutsättningar.  Exempel på hinder kan vara en parkbänk, en trottoarkant, en gren på ett träd.

Gåparkour passar alla som vill prova en lekfull träning där kroppens alla funktioner används men där du själv helt anpassar svårighetsgraden. Vår kropp är gjord för att användas och genom gåparkour kan du se till att behålla alla dina fysiska förmågor och kanske till och med träna upp en del som du tappat. Du tränar din balans, styrka och rörlighet samtidigt som du har roligt med andra.

Kontaktuppgifter för mer information och anmälan.

Anne Lidén, projektledare: e-post info@rorelsedriv.se tel 090-44004

Kansliet på Umeå Gymnastikförening:
e-post kansli@umeagf.se       tel :  090-123919 teltid: mån och ons 12.30-15.00

 

 
Ladda ner Medlemsappen
Ladda ner Ledarappen
Sponsorer och samverkanspartner