SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Umeå Gymnastikförening
Gymnastik

Bli ledare via föreningens BU-Projekt

Umeå Gymnastikförening har ca 300 barn som önskar börja i en grupp men tyvärr har vi inte tillräckligt med ledare för att ta emot fler i dagsläget. Vi är en ideell förening och är ständigt i behov av fler stjärnor i vårt ledarteam, för att erbjuda fler en rörelserik fritid. Det är grupper i Bamse- eller Familjegympa (för 3-5 år) samt Gympa Kul (för 5-7 år) som vi söker ledare för.

 

För att möta den stora efterfrågan har vi i föreningen ett Barn-och-ungdomsprojekt (BU-Projektet) för att rekrytera, utbilda och stötta nya ledare. BU-projektet riktar sig främst till dig som är förälder eller vårdnadshavare till ett barn som är intresserad att börja i gymnastik. 

 

 

 

Av föreningen får du:

● En färdig terminsplanering att utgå ifrån.

● Möjlighet att delta på ledarträffar.

● En kontaktperson som stödjer dig i ditt ledaruppdrag.

● Se barnen utvecklas under terminen.

● Ditt barn får gratis träningsavgift i din grupp.

Föreningen förväntar sig att:

 

● du leder din grupp, 12 träningstillfällen á 1 timme/vecka under terminen.

● Du visar upp ett begränsat belastningsregister.

● Du har kontakt med din kontaktperson löpande under terminen.

 

 

 

Våra barn och ungdomsgrupper bedriver sina träningar i skol-gymnastikhallar runt om i Umeå. För att börja som ledare för våra Familje-och-Gympakulgrupper behöver du inte ha tidigare erfarenhet av gymnastik. 

 

Inför varje ny termin söker vi nya ledare som vill vara en del av BU-projektet. Låter detta intressant? Fyll i formuläret Bli ledare i BU-projektet så kontaktar vi dig för mer information. 

 

Umeå Gymnastikförening

 
Ladda ner Medlemsappen
Ladda ner Ledarappen
Sponsorer och samverkanspartner