SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Umeå Gymnastikförening
Gymnastik
Kvinnlig AG

Vår verksamhet

Umeå Gymnastikförening bedriver både tränings- och tävlingsverksamhet inom Kvinnlig artistisk gymnastik. Vi försöker utveckla vår verksamhet varje termin utefter ledartillgång och tillgängliga träningstider. Vi tränar i Gymnastikens Hus på Mariehem och i UGF-hallen. Majoriteten av våra grupper tävlar på hemmatävlingar och vår högsta grupp tävlar på JSM-nivå.

 

Anmälan till våra AG-grupper sker via föreningens gemensamma bokningssida. De flesta gymnaster börjar träna i en basgrupp och går sedan vidare till en AG-grupp. Som förälder till ett barn som deltar på våra tävlingar förväntas man hjälpa till vid hemmatävlingar och mindre arbetsuppgifter eller försäljningar.

 

Har du precis flyttat till Umeå och tidigare tränat AG i en annan stad? Kontakta då AG-kommittén (kontaktuppgifter hittar du här) eller kansliet (kansli@umeagf.se) så ska vi göra vårt bästa för att se ifall någon av våra AG-grupper skulle passa för dig.

 

 
Ladda ner Medlemsappen
Ladda ner Ledarappen
Sponsorer och samverkanspartner