SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Umeå Gymnastikförening
Gymnastik

UGF zoomar in - Lykke, 5 år, GympaKul
2021-04-29 12:00

Idrottsbakgrund: Gått på bamsegympa först och nu gympakul 

 

Vad gör ni på träningarna? Vi brukar leka i ringarna, hoppa från en plint till en matta och göra motorcyklar och ibland får vi hänga i en stång och hålla ärtpåsarna mellan fötterna och kasta iväg ärtpåsarna med fötterna.

 

Vad är roligt med gymnastik Det är roligt att man får hjälpa till att ställa fram alla saker och att man får sträcka upp handen när fröken ropar ens namn och så är det kul med olika hinderbanor.

 

Vad är klurigt att lära sig? Det är klurigt när man har skor på sig för då far ärtpåsarna bara ner. Och att landa på fötterna när man ska hjula, då landar jag oftast på knäna.

 

Vad tycker du att ledarna ska tänka på när de planerar och leder träningar för att barnen ska tycka att det är roligt? Allt är redan bra men ibland är det svårt att nå för man inte lika lång som de stora barnen.

 

Valfri fråga till dig själv. Det kan handla om vad som helst (favoritmat eller vilken superkraft hade du valt om du var en superhjälte eller vad du vill bli när du blir stor)
Jag hade valt laser som superhjältekraft för då kan man göra så ingen tjuv kan komma in 🧊🧊
Om jag var ett djur skulle jag vara en tiger eller en hamster eller en kanin 🐯🐹🐨
Min favoritmat är pasta och kycklingköttbullar

 
Ladda ner Medlemsappen
Ladda ner Ledarappen
Sponsorer och samverkanspartner