SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Umeå Gymnastikförening
Gymnastik
Kvinnlig AG

UGF zoomar in - Stefanie 📸
2021-03-08 10:06

Stefanie, 17 år, gymnast i Multigymnastikgruppen Jade, ledare och domare i Kvinnlig AG samt en av medlemmarna i UGFs nystartade ungdomskommitté.

 

Du kom in i Gympabubblan som tonåring, vad var det som lockade i gymnastiken som gjorde att du tog steget att börja och sedan stanna kvar? Jag har gått i dans hela mitt liv. Gympan kom inte naturligt när jag började men ändå så var det något som höll mig kvar. Man kunde se andra i hallen som var duktiga som inspirerade och jag kunde tydligt se hur man skulle göra för att utvecklas. Gympan var prestationslöst, eftersom jag började så sent så hade jag ingen press på att jag skulle vara "bra" Jag slutade ett tag, men då var jag kvar som ledare. Efter typ ett halvår insåg jag att jag inte kan vara utan gympan! Det är bra träning!

 

När du är 80 år och tittar tillbaka, vad tror du att du kommer att tänka på då? Jag kommer komma ihåg gemenskapen med alla barn jag är tränare för! Och alla läger!!!!!

 

Övrigt: Om jag skulle få välja en superkraft så skulle jag vilja vara osynlig! Då kan man göra vad man vill!

 
Ladda ner Medlemsappen
Ladda ner Ledarappen
Sponsorer och samverkanspartner