SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Umeå Gymnastikförening
Gymnastik

Sigrid Nilsson - kommer delta på JSM
2023-06-12 12:55

Jag heter Sigrid och jag är 13 år. Jag går i AG.

 

Jag började i AG när jag var 6 och innan det gick jag i bamsegympa. Förut gick jag i gruppen Azuriterna och nu går jag i Smaragderna.

 

När jag var liten hade jag så mycket energi att jag klättrade och sprang överallt och mamma visste inte vad hon skulle göra med mig så hon hede mig i bamsegympa. Då sa dom att jag borde börja i AG så tränaren hede in mig i en AG grupp.

 

Jag tycker det roligaste med AG är att lära sig nya övningar och att klara något som man har tyckt är läskigt och att gå upp i steg och att tävla men bara om det går bra.

 

När jag inte tränar gymnastik går jag i dans men jag brukar också vara med kompisar och shoppa.

 

Jag tycker det ska bli jätteroligt att tävla JSM och speciellt eftersom det är i Umeå. Jag tar med mig från mälarcupen (för det var också en ganska stor tävling) att försöka inte vara så nervös.

 

Mina mål är att tävla mångkamp och att försöka tävla på nya saker. Jag vill också försöka få in någon vändning i barren.

 

Uppladdningen inför JSM ska jag träna mycket på moment och serier så jag blir säker på dom för då blir det mindre nervöst.

 

Din utvecklingkurva går spikrak uppåt och du har väldigt snabbt gått upp till steg 8. Vad tror du har varit viktigt för att du kommit dit du är idag? 

Jag tror det har gått snabbt för jag har tränat mycket och tävlat många tävlingar. Man måste våga prova nya saker och våga faila för annars blir man inge bättre om man inte vågar. Och det är viktigt att äta bra och sova bra för det är lika viktigt som träna.

 
Ladda ner Medlemsappen
Ladda ner Ledarappen
Sponsorer och samverkanspartner