Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Välkommen till
Gymmix Umeå erbjuder gruppträning för vuxna och ungdomar. Vi har ett 20-tal pass i veckan som leds av välutbildade instruktörer. Vår träning är kvalitetssäkrad av Gymnastikförbundet. 

Vi erbjuder:
 
  • Duktiga instruktörer och fräscha lokaler
  • Ett varierat gruppträningsutbud
  • En välkomnande miljö, i ditt närområde och till bra pris
 
Titta gärna under fliken passbeskrivningar för att hitta en gruppträning som passar just dig. 

Vi behöver bli fler instruktörer!
Vill du förmedla rörelseglädje och inspirera andra till träning och samtidigt träna själv? Då tycker vi att du ska bli en av oss Gymmix-instruktörer! Som instruktör i Gymmix Umeå får du delta i Svenska Gymnastikförbundets utbildningar, inspirationskurser och convent. Det ger dig möjlighet till mycket bra utbildningar med många varierande inriktningar. Som instruktör hos oss får du även ett mindre arvode.

Kontakt
Prata gärna med någon av oss Gymmix-instruktörer eller vårt kansli så berättar vi mera. Hör av dig, du behövs!
Höstpris
2018-10-31 12:55
Just nu! Betala 400 kr(inkl. medlemsavgiften 50 kr) för Gymmix gruppträning. Gäller för perioden november -december 2018.

Köp av träningskort

Alla tränings- och medlemsavgifter +10- kort, erhålls genom inbetalning till Umeå gymnastikförenings bankgiro 884-0134. Uppge ditt personnummer, namn och e-postadress samt vilken träning som avses på inbetalningskortet.

Ny medlem får ett medlemskort via ordinarie post. Du som redan har medlemskort tar med kvitto på inbetalningen till passet, så får du ett klistermärke av instruktören för aktuell termin. Det är ett krav att vara medlem för att nyttja terminskorten.

 

När medlems- och terminsavgifterna är betalda är du försäkrad till, under och från passet. Alla kort är personliga. Tappas kortet, utgår en ny avgift om 50 kr. Vänligen ta för vana att alltid ha kortet med till träningspassen! Kontroller sker under terminerna. Se Gymmix hemsida för ytterligare och uppdaterad information www.umeagf.se

Varmt välkommen till Gymmix Gruppträning!

Nyhet!
2018-08-15 10:18

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
HEM, 18/12 14:08 
HEM, 14/11 12:00