Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Umeå Gymnastikförening
Gymnastik

Mamma-Baby Träning

Mamma-Baby Träning är till för dig som har blivit mamma och vill bygga upp kroppen på ett skonsamt sätt efter din graviditet. På dessa pass tränar vi från grunden för att hitta tillbaka till rätt magstöd, bygga upp stabiliteten och styrkan. Fokus ligger på att träna de djupa och stabiliserande muskler i magen och bäckenbotten med kroppsviktsövningar eller lätta vikter.


Vi rekommenderar att du har varit på efterkontroll hos din barnmorska och fått ett godkännande att börja träna innan du börjar i denna grupp. Som vid all träning så kommer det finnas individuella skillnader och instruktören Jenny försöker möta dig på den nivån du befinner dig på.


Förutom träningen där babyn får vara med så är den sociala biten en minst lika viktig del. Träningen kommer att pågå ca 45 minuter och därefter är 15 minuter avsatt för den sociala biten. Då kan du ta med dig fika/mellanmål och samtala med de övriga deltagarna.

Träningen sker på dagtid så att eventuella äldre syskon är på förskolan. Självklart är det okej att amma i salen.


BRA ATT VETA!

Gruppen har 10 platser och är en fast grupp. 


Barnvagnen lämnar du i korridoren innanför ytterdörren alternativt ta upp den och ha den ståendes vid bänkarna. Ta gärna med en filt och eventuell leksak som babyn kan ligga på och leka medan du tränar.


Ingången hittar du på baksidan av den stora vita byggnaden som ligger mittemellan ICA MAXI och Elgiganten. Gå runt kortsidan som vetter mot Elgiganten för att komma till ingången.


Avbryt och sök medicinsk hjälp om du får fysiska besvär du inte känner igen som exempelvis plötslig yrsel, illamående, krampkänsla, oväntad blödning eller plötslig smärta främst i buk- eller bäckenregionen.


BOKNING!
Det finns 10 platser, bokningen sker HÄR >>>. Logga in enigt instruktionerna. Klicka på fliken "Gymmix" och därefter på gruppen Mamma-Baby Träning. Tryck på "Boka" och genomför betalningen - då är platsen din!
 
Ladda ner Medlemsappen
Ladda ner Ledarappen