Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Bamsegympa & Familjegympa, 3-5 år
I dessa grupper träffas och utmanas de allra yngsta barnen 3-5 år genom lekar och redskapsbanor tillsammans med minst en förälder. I Bamsegympa (som familjegymnastik )och Familjegympa betalar man för 1 barn och för medföljande syskon endast medlemsavgift på 100 kr. När ni har bokat och betalat plats meddelar ni kansli@umeagf.se eventuellt medföljande syskon. Bokningssidan hittar ni HÄR>>

Föreningens mål är att barnverksamheten ska finnas så nära barnen som möjligt. Vi försöker därför bedriva denna verksamhet ute i alla stadsdelar så att de minsta barnen inte ska behöva åka långt till gymnastiken.

Antal och typ av grupper varierar mellan terminerna och är beroende av ledartillgång samt tilldelning av tider i gymnastikhallarna från kommunen. De flesta grupperna startar i börjar v 3 på våren och 36 på hösten och pågår i 12 veckor med eventuella avbrott för lov. 

BAMSEGYMPA som familjegymnastik, 3-5 år

Bamsegympa är rolig, allsidig motorisk träning där barnen får prova på olika sätt att röra sig och använda kropp och knopp! Att ha kul, i lek och rörelse tillsammans med kompisar, att krypa, åla, rulla och kanske uppleva lyckan i att göra sin första kullerbytta - det är Bamsegympa. Ledarna är specialutbildade inom konceptet av Gymnastikförbundet vilket garanterar en hög kvalitet på träningen.

 

I Bamsegympan får barnen röra sig och leka tillsammans med jämnåriga, ledda av utbildade ledare samt med stöttning av en vuxen. Tillsammans med Bamse och hans vänner möter barnen sina första redskapsbanor och rörelsestationer. Lek, dans och avslappning är också en viktig del av Bamsegympan. Att på ett lekfullt sätt träna sina motoriska färdigheter är grundtanken med Bamsegympa.

Bamsegympa som familjegymnastik innebär att varje barn ska ha en vuxen med sig.

BAMSEGYMPA 3-5 år

Bamsegympa är rolig, allsidig motorisk träning där barnen får prova på olika sätt att röra sig och använda kropp och knopp! Att ha kul, i lek och rörelse tillsammans med kompisar, att krypa, åla, rulla och kanske uppleva lyckan i att göra sin första kullerbytta - det är Bamsegympa. Ledarna är specialutbildade inom konceptet av Gymnastikförbundet vilket garanterar en hög kvalitet på träningen.

 

I Bamsegympan får barnen röra sig och leka tillsammans med jämnåriga, ledda av utbildade ledare Tillsammans med Bamse och hans vänner möter barnen sina första redskapsbanor och rörelsestationer. Lek, dans och avslappning är också en viktig del av Bamsegympan. Att på ett lekfullt sätt träna sina motoriska färdigheter är grundtanken med Bamsegympa.

FAMILJEGYMPA, 3-5 år
Familjegympa tränar motorik, koordination och grundformer. Barnen får spring, hoppa, klättra, hänga, rulla och balansera med stöttning av en vuxen och har roligt tillsammans med andra barn. En vanlig lektion innehåller samling, uppvärmning, redskapsbana, lek och en avslutning. Många grupper arbetar utefter olika teman som varierar under terminen. Det kan vara att besöka Pippi i hennes Villa Villekulla eller göra ett besök på brandstationen.


Gympalekis
2019-02-05 11:47
Era önskningar går i uppfyllelse och Gympalekis fortsätter och utökar även med lördagar.

Gympalekis är till för barn mellan 0-5 år. Viktigt att alla respekterar åldersspannet och äldre syskon inte följer med då risken för skador ökar. Barnen kommer ha möjlighet att hoppa, klättra och springa i de stora lokalerna i Strömpilshallen. Du som förälder har ansvar för barnen du tar med dig. Det kommer att finnas ledare på plats om du vill ha hjälp med något.

Kostnad 50 kr per familj - betalas via Swish 123 113 41 62


GYMPALEKIS, fredag
Tid: 13:30-16.00
Datum: fredagar udda veckor - 15/2, 1/3, 15/3, 29/3, 12/4, 26/4, 10/5, 24/5

GYMPALEKIS, lördag
Tid: 8.30-10.30
Datum: 23/2. 2/3, 16/3, 23/3, 30/3, 6/4, 13/4, 4/5, 11/5


Ett särskilt rum med fåtöljer, bord och matstolar kommer finnas där man i lugn och ro kan ge mat till de yngre barnen. Även ett sortiment med leksaker finns för de som inte har möjlighet att springa runt.

Kaffe och olika typer av mellanmål kommer finnas till försäljning. 

GympaLekis, 0-5 år
2019-01-30 12:31