SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Umeå Gymnastikförening
Gymnastik
Beställning föreningskläder

Försäljning av föreningskläder, vanligtvis vecka 3 och 37
Varje termin sker en försäljning av föreningskläder och gymnastikdräkter. Det sker vanligtvis 1-2 kvällar på Gymnastikens Hus för utprovning av storlek under vecka 3 och 37, om inget annat anges. Den är till för er som vill prova dräkterna eller ha hjälp med att ta måtten för att hitta rätt storlek.
Leveranstiden för dräkterna kan ta upp till 6 veckor. Ni får ett mail när och var ni hämtar er dräkt när leveransen kommit.
 
Träningsdräkt är valfri att använda men många gymnaster tycker det är bekväma att träna i då de slipper tröjor och linnen som glider upp i midjan när de till exempel står på händer.  Länk till beställningssidan: https://register.sportadmin.se/form/form.asp?ID={59B5CAE5-3A07-4543-9740-9209D48C4BC6} 
 
 
Det övriga sortimentet av föreningskläder så som föreningsjacka, hoodie, tights, hotpants, linne mm beställs via Umeå Gymnastikförenings Teamsida på InterSport. Bilderna som ses på sidan har inget tryck men Umeå GF loggan kommer att tryckas vid beställning.
Du hittar sidan här >>> eller på länken https://team.intersport.se/umea-gymnastikforening
Föreningsbeställning - Beställ senast 9 april 2021
 
 
 
Det övriga sortimentet med föreningskläder så som hoodie, tights, hotpants, linne mm beställs via Umeå Gymnastikförenings Teamsida på InterSport. Bilderna som syns på Intersportssidan har inget tryck men självklart kommer Umeå GF loggan att tryckas dit vid beställning.
Du hittar sidan här >>> eller på länken https://team.intersport.se/umea-gymnastikforening
 
Ladda ner Medlemsappen
Ladda ner Ledarappen