Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Välkommen till Umeå Gymnastikförening!
Rörelseglädje genom hela livet! 

  • I vår förening är alla välkomna till rolig, härlig och lekfull träning! 
  • Den egna kroppens rörelser i centrum, lika men ändå olika, utifrån förutsättningarna. 
  • Tävlingsutmaningar finns för den som så önskar. 
  • Välbefinnande genom regelbunden rörelse, gemenskap och personlig utveckling. 
  • Vi finns nära dig!

Höstens grupper
2018-06-05 11:06
Den 1 augusti kommer våra grupper som vi erbjuder under hösten att synas på Bokningssidan. De går enbart att se och läsa om dem. Det går INTE att boka platser!

BOKNING AV PLATS

Steg 1 - Måndag den 6 augusti klockan 8.00

Kommer du som gick i en grupp under vårterminen att kunna boka din plats i din nuvarande grupp.


Exempel: Du som går i Bamsegympa och vill fortsätta i Bamsegympa även nästa termin kan boka din plats detta datum.


Steg 2 - Onsdag den 8 augusti klockan 8.00 

(i mån av plats och först till kvarn)

Kommer du som gick i en grupp under vårterminen men vill byta till en annan grupp/inriktning att kunna boka en plats i den nya gruppen (i mån av plats). Det innebär att du inte ska boka plats i steg 1 utan inväntar detta datum.


Exempel 1: Du som är 5 år och går i Bamsegympa och vill byta till Barngympa väntar tills detta datum för att kunna byta din plats. 

Exempel 2: Du som går i Truppgymnastik men vill byta till Artistisk Gymnastik väntar till detta datum för att kunna byta din plats.


Steg 3 - Måndag den 13 augusti klockan 8.00 

(i mån av plats och först till kvarn)

Här öppnas bokningen för allmänheten och vem som helst boka en plats även om du som tidigare inte varit medlem hos Umeå Gymnastikförening.


Exempel: Du som gjort en intresseanmälan väntar tills detta datum för att kunna boka din plats (i mån av plats).

Nominera dina favoritledare 2017
2018-01-26 11:48
Nu är det dags att nominera dina favoritledare och årets eldsjäl under 2017. Sista dag att nominera är 31/1 därefter kommer styrelsen att sammanställa resultatet och presentera vinnarna på årsmötet den 13 mars. Gå in på länken nedan för att lägga din röst.

Intresseanmälan
2018-01-26 11:18
Nu har vi öppnat formuläret för intresseanmälan. Här kan du eller ditt barn göra en intresseanmälan till gymnastikinriktningar som fullsatta. Intresseanmälan är enbart till för att vi ska veta hur stort intresse det finns för respektive grupp och innebär inte att ni står i kö för dessa grupper.

Du som gjort en intresseanmälan kommer att få förhandsinformation om när grupper och platser släpps för bokning. Därefter är det först till kvarn som gäller. 
Intresseanmälningen rensas september varje år för att hålla den uppdaterad. Vilket betyder att du måste varje september måste göra en ny intresseanmälan om du inte fått en plats.


Är du redan aktiv i en grupp men är intresserad av att byta till en annan grupp och/eller inriktning så kan du även göra det i denna länk.

Umeå Gymnastikförenings Gymnastikmodell
2017-12-04 10:39
Umeå Gymnastikförening har utvecklat en ny modell för vår verksamhet.

 

Utgångspunkten är Gymnastikförbundets modell och tanken att vi ska ha en stor variation av träning, inom de olika träningsdisciplinerna som vi erbjuder.

 

Vi utgår från gymnasternas individuella önskemål. De som önskar träna för att träna ska kunna göra det, de som önskar träna för att tävla på lokala föreningstävlingar ska kunna göra det samt de som önskar träna för att tävla på nationella och internationella tävlingar ska kunna göra det.


Nyheter från våra grupper
Gymmix, 05/06 10:41 
Barn och Ungdom, 07/05 09:00 
Barn och Ungdom, 14/03 15:25 
Barn och Ungdom, 01/12 13:54 
Truppgymnastik, 01/12 13:51 
Kvinnlig AG, 11/08 08-11